Altex: Două televizoare ieșite din comun, de la Samsung și LG, disponibile cu preț bun

30.05.2023

Altex are oferte interesante la două modele de televizoare ieșite din comun, de la Samsung și LG: The Sero și Objet Collection Posé.

Samsung The Sero (43LS05B) are un display cu diagonala de 108 cm, cu rezoluție Ultra HD (3.840 x 2.160 de piexeli). Caracteristica inedită a acestui televizor este ecranul care se rotește, putând afișa imaginile pe verticală. Acest model este potrivit pentru cei care fac mirroring de pe telefoane, din aplicații precum Tik Tok sau Instagram.

The Sero permite și comunicarea video prin intermediul aplicației GoogleDuo. Modelul mai include mod ALLM, pentru gaming. Acesta reduce automat timpul de răspuns al display-ului atunci când este detectat un joc video.

Altex
The Sero

Altex oferă televizorul Samsung la prețul de aproape 3.400 de lei, redus cu 15%.

Celălalt model interesant disponibil la promoție este LG Objet Collection Posé (42LX1Q3LA). Televizorul are display cu diagonala de 105 cm, cu rezoluție Ultra HD. Acest model, elegant, arată ca o pictură așezată pe un șevalet. Unele elemente ale Posé sunt realizate din material textil, care îi conferă un aspect premium. Televizorul include un sistem de management al cablurilor, care le ascunde. De exemplu, cablul de alimentare trece prin unul dintre cele patru picioare.

Modelul include sistem audio cu putere (RMS) de 40 W.

Televizorul LG costă 4.675 de lei, prețul fiind redus cu 15%.

CITEȘTE ȘI:

Lidl: 3 produse Parkside pentru cei care doresc să învețe o îndeletnicire extrem de utilă

Veste bună pentru cei care suferă deja de căldură în casă. Lidl aduce 2 produse utile

Mai ieftin decât la Flip.ro sau Klap.ro: Auchan are o ofertă de nerefuzat la un iPhone 8 Plus

Urmărește Go4IT.ro pe Google News
Alex Manole
Alex Manole
Alex Manole este un tânăr jurnalist, aflat la început de carieră, absolvent al Facultății de Jurnalism și Științele Comunicării din București. Alex este pasionat de gaming, internet și tehnologii neobișnuite. citește mai mult