Scule Parkside care nu trebuie să-ți lipsească, disponibile în oferta Lidl

11.09.2023
Scule Parkside care nu trebuie să-ți lipsească, disponibile în oferta Lidl

Lidl oferă, începând de luni, 11 septembrie, noi scule Parkside care-ți pot ușura micile reparații și renovări ale locuinței.

Multă lume se confruntă cu problema cuțitelor și foarfecilor care nu mai taie bine. Ascuțirea acestora poate fi destul costisitoare în centrele specializate. Nu și dacă ai în „arsenalul” tău de scule Parkside un Polizor precizie cu stativ. Cu turație reglabilă între 10.000 și 40.000 rotații pe minut, dispozitivul livrat cu mai multe capete detașabile te poate ajuta să șlefuiești ca un adevărat meseriaș.

Prevăzut cu mâner softgrip antialunecare, noul Polizor Parkside intră în oferta Lidl cu un preț de nerefuzat, 129 Lei și 3 ani garanție inclusă.

La 69.99 Lei, prețul unui set de șurubelnițe obișnuite, găsim în oferta Lidl o Surubelniță cu acumulator și 14 capete de schimb. Suficient de compact pentru a încăpea în buzunar, dispozitivul vine cu acumulator Li-ion de 4 volți/1500 mAh. Cu turație de 200 rpm (la mersul în gol) și cuplu de 10 Nm, noua șurubelniță Parkside este adecvată pentru șuruburi de mici dimensiuni, cum sunt cele folosite la asamblarea electronicelor și mici obiecte de mobilier.

Important de știut, acumulatorul Li-Ion detașabil nu este inclus.

Adăugat în oferta Lidl la prețul de 249 lei, găsim și un Ciocan rotopercutor cu percuție. Dispozitivul are motor de 1050 W cu turație ajustabilă între 0-1100 rotații/minut la mersul în gol, respectiv până la 5300 de percuții/minut. Prevăzută cu mâner softgrip antialunecare, scula poate fi folosită pentru găuri în beton ușor și cărămidă, precum și găurirea în modul bormașină.

Pachetul de accesorii include două tipuri de daltă (plată și cu vârf ascuțit), trei burghie pentru beton și mandrină compatibilă cu burghie de găurit.

Citește și:

Ce unelte Parkside, electrice și pneumatice, oferă Lidl în săptămâna 3 – 9 iulie

Bormașină Parkside foarte puternică, disponibilă la Lidl cu prețul de 249 de lei

Oferta Back to School. Kit de gaming, tabletă de desenat și rechizite școlare

Urmărește Go4IT.ro pe Google News
Alex Manole
Alex Manole
Alex Manole este un tânăr jurnalist, aflat la început de carieră, absolvent al Facultății de Jurnalism și Științele Comunicării din București. Alex este pasionat de gaming, internet și tehnologii neobișnuite. citește mai mult