Dedeman oferă la preț foarte bun un televizor smart Philips cu rating excelent

29.03.2023
Dedeman oferă la preț foarte bun un televizor smart Philips cu rating excelent

Dedeman are în ofertă un televizor smart Philips la un preț foarte atractiv. Modelul LED Philips 32PHS6605/12, cu diagonala de 80 cm (32”), costă 798 de lei pe site-ul companiei. Prin comparație, dispozitivul costă 850 de lei la eMAG sau Altex.

În magazinele online, modelul Philips are un rating foarte bun. De exemplu, la Altex a primit scorul de 4,71 din 5, de la 82 de clienți. La eMAG are rating de 4,45 din 5, rezultat din 233 de review-uri.

Televizorul are display HD (rezoluție de 1.366 x 768 pixeli) cu aspect 16:9, care oferă suport pentru tehnologia HDR. Rata de reîmprospătare este de doar 50 Hz. Unghiul de vizualizare maxim permis este de 178 de grade.

Citește și: Cinci dispozitive LED solare interesante, disponibile la Lidl începând de luni

La capitolul conectivitate, Philips 32PHS6605/12 include: trei porturi HDMI, două porturi USB, slot CI+, port RJ-45, 1 port S/PDIF, jack audio de 3.5 mm și port RF. La acestea se adaugă conexiuni wireless Wi-Fi și Bluetooth.

Dedeman
Philips 32PHS6605/12

Sistemul de operare rulat de televizor este Saphi, folosit de Philips pentru modelele cu preț accesibil. Acesta nu oferă, deocamdată, acces la fel de multe aplicații ca platformele rivale, dar le include pe cele esențiale, precum Netflix, Prime Video, Disney+ sau YouTube.

Acest model Philips include tehnologie de screen mirroring (oglindire a ecranului) de pe smartphone-uri cu sistem de operare Android. O altă caracteristică interesantă este posibilitatea înregistrării de conținut rulat pe televizor pe dispozitive conectate prin intermediul unui port USB.

Dispozitivul vândut de Dedeman include două boxe cu putere totală (RMS) de 16 W. Televizorul, care are o greutate de 4,1 kg fără stand, este compatibil cu suporturi VESA 100×100.

Citește și: Săptămâna la Lidl: Mașină Parkside inedită, electronice, aparat Silvercrest util înainte de Paște

Urmărește Go4IT.ro pe Google News
Alex Manole
Alex Manole
Alex Manole este un tânăr jurnalist, aflat la început de carieră, absolvent al Facultății de Jurnalism și Științele Comunicării din București. Alex este pasionat de gaming, internet și tehnologii neobișnuite. citește mai mult