Săptămâna la Lidl: Mașină Parkside inedită, electronice, aparat Silvercrest util înainte de Paște

27.03.2023
Săptămâna la Lidl: Mașină Parkside inedită, electronice, aparat Silvercrest util înainte de Paște

Lidl are din nou o ofertă bogată de aparate, mașini, electronice și electrocasnice în această săptămână.

O mașină de măturat electrică, marca Parkside, poate fi găsită începând de luni în magazine. Dispozitivul are o perie cilindrică și două perii circulare. Lățimea de măturare este de 65 de cm. Mașina îndepărtează murdărie uscată și umedă, iar recipientul în care aceasta este strânsă are volum de 24 de litri. Acest produs costă 400 de lei.

Produse disponibile la Lidl începând de joi

Căști pentru copii vor fi disponibile la prețul de 60 de lei perechea. Dispozitivele vor putea fi achiziționate în diverse culori și teme, inclusiv Batman sau Purcelușa Peppa. Căștile au benzi pentru cap reglabile.

Citește și: Aspirator robot 2-în-1 Silvercrest, disponibil începând de azi la Lidl

Tot joi ajunge în magazinele Lidl un aparat de curățat ferestre cu acumulator. Dispozitivul are baterie cu capacitate de 2.200 mAh, care oferă o autonomie maximă de 40 de minute. În pachet sunt incluse diverse accesorii și un mâner extensibil (53 – 84 cm). Aparatul este rezistent la stropi de apă (certificare IPX4) și va costa 200 de lei.

Lidl introduce din nou în ofertă trotinete Crivit, la prețul de 300 de lei unitatea. Acestea au ghidon cu reglare pe înălțime în patru trepte (90 – 104 cm), suspensie față/spate și role de 200 mm cu nouă rulmenți.

Trotinetele sunt potrivite pentru copii cu vârsta mai mare de 10 ani și înălțime mai mare de 145 cm. Pe roata din spate este disponibilă frână cu saboți, iar roata din față are apărătoare anti-stropi. Trotineta are dimensiunile, pliată, de 80,2 x 13 x 38 cm.

Foto: Lidl.ro

Citește și: Dedeman oferă la preț foarte bun un televizor smart Philips cu rating excelent

Urmărește Go4IT.ro pe Google News
Alex Manole
Alex Manole
Alex Manole este un tânăr jurnalist, aflat la început de carieră, absolvent al Facultății de Jurnalism și Științele Comunicării din București. Alex este pasionat de gaming, internet și tehnologii neobișnuite. citește mai mult