Acestea sunt oraşele etichetate cel mai des pe Instagram

08.08.2017
Acestea sunt oraşele etichetate cel mai des pe Instagram

Instagram a prezentat lista celor mai etichetate oraşe din lume pe reţeaua de socializare, transmite Mediafax. Sunt foarte multe oraşe din lume pe care utilizatorii platformei ajung să le cunoască fără să le viziteze datorită prietenilor virtuali care postează fotografii şi etichetează oraşele în care se află. Instagram a dezvăluit care sunt cele mai vizitate oraşe din lume pe baza etichetărilor efectuate de utilizatori, iar rezultatul este unul surprinzător.

 

1. Jakarta, Indonezia

2. São Paulo, Brazilia

3. New York, SUA

4. Londra, Marea Britanie

5. Madrid, Spania

 

Totodată, Instagram a dezvăluit cele mai populare „hashtaguri”, 90% dintre ele fiind în limba engleză.

 

1. #goodmorning

2. #work

3. #goodnight

4. #mood

5. #happybirthday

6. #tbt

7. #love

8. #home

9. #bomdia (”bună ziua” în limba portugheză)

10. #relax

Utilizatorii reţelelor de socializare precum Instagram sau Facebook află primii care sunt tendinţele în materie de distracţie. Iar dacă vreţi să fiţi în trend, îndreptaţi-vă spre Jakarta şi postaţi o fotografie cu „hashtagul” #goodmorning.

 

Foto: Pixabay

Urmărește Go4IT.ro pe Google News
Adrian Popa
Adrian Popa
Adrian Popa este coordonator al site-urilor Go4it.ro și Go4games.ro. Are 17 ani de experiență în presa centrală și a debutat ca jurnalist specializat pe economie/piețe financiare. Înainte de a ajunge la Grupul de presă Gândul, Adrian a fost redactor-șef la Mediafax.ro și Gandul.ro (fostul ... citește mai mult