Yahoo Messenger: cum îţi poţi şterge singur ID-ul din lista cuiva

Cu toţii avem în lista de YahooMessenger persoane care ne stresează. Fie te spameazăcu link-uri, fie te bombardează cu diverse mass-uri mai mult saumai puţin inteligente ori pur şi simplu unii vorbesc prea mult şinu te lasă în pace când ai treabă. Cândva, în trecut, ai făcutgreşeala de a-l lăsa să te adauge în lista lui, iar acum regreţiacest lucru şi ai dori să nu mai fii în lista lui. Nimic maisimplu.

Deny a Buddy

Există un mic program, numit Deny a Buddy. Unii probabil îl ştiudeja, nu este chiar o noutate. Constă într-un singurfişier pe care îl poţi descărca de aici. L-am scanat cu NOD32 şi a ieşit căeste curat, aşa că nu ai de ce să-ţi faci griji.Pentru a-l deschide nu trebuie decât să dai dublu click peexecutabilul DaB3.exe.

3 paşi şi un click

Operaţiunea este foarte simplă. Trebuie să completezi 3 câmpuride text. În primele două introduci ID-ul respectiv parolata, iar în al treilea treci ID-ul celui de pe acărui listă vrei să te autoelimini. Ambele ID-uri se trecfără domeniu (@yahoo.com).

Deny a Buddy

Apoi apeşi butonul Action şi aştepţi câtevasecunde. Când e gata, va fi afişat un text cursiv în partea de josa ferestrei.

De ştiut

Dacă vrei ca respectivul să nu fie notificat de faptul că tuţi-ai şters ID-ul din lista lui, trebuie să faci această operaţiunecând nu este logat. Dacă este online, atunci vaprimi mesajul de notificare din imaginea de mai jos. Tot vei fiscos din lista lui, indiferent dacă este logat sau nu, doar căva fi atenţionat dacă este online.

Deny a Buddy

Deny a Buddy nu este un program de ultimă oră, motiv pentru carenu am pretenţia că vin cu o noutate absolută. Mulţi îl ştiu, însăsunt convins că sunt şi mai mulţi cei care aud acum pentru primaoară. Acest articol este pentru cei din urmă.

Yahoo Messenger Deny a Buddy