Skype for Web primeşte suport pentru apeluri de voce, pe dispozitivele Chromebook şi Linux

08.07.2016
Skype for Web primeşte suport pentru apeluri de voce, pe dispozitivele Chromebook şi Linux

Microsoft extinde suportul oferit utilizatorilor Skype, posesori de PC-uri cu sistem de operare Linux şi dispozitive Chromebook, permiţând de acum şi apeluri de voce folosind Skype for Web.

Încă neanunţat oficial de către companie, suportul extins pentru apeluri de voce este disponibil deja pentru o parte dintre utilizatori.

Pentru folosirea noii funcţii, este de ajuns să pornim Skype for Web pe laptopul Chromebook sau PC-ul Linux şi să alegem un contact din listă, după care folosim butonul Voice Call pentru iniţierea unui apel.

Din păcate suportul pentru apeluri video se lasă aşteptat pe aceste platforme, însă introducerea suportului pentru apeluri de voce lasă loc de speranţe că şi suportul video va fi adăugat în cele din urmă.

Skype permite de acum schimburi de fişiere între utilizatori

Tags:
Urmărește Go4IT.ro pe Google News
Aurelian Mihai
Aurelian Mihai
Aurelian Mihai este cel mai vechi redactor al site-ului Go4it.ro. Are 14 ani de experienţă în presa IT şi cunoștințe ample din sfera tehnologiei. Înainte de a ajunge la Go4it, Aurelian a fost redactor pentru revista XtremPC, acoperind rubrica de știri, desfășurarea de teste comparative și ... citește mai mult