Chuwi lansează Hi9 Plus, alternativă Google Pixel Slate cu preţ mai bun

12.10.2018
Chuwi lansează Hi9 Plus, alternativă Google Pixel Slate cu preţ mai bun

Producător asiatic specializat în tablete low-cost pentru pieţele asiatice şi nu numai, Chuwi dezvăluie proprie interpretare a tabletei Pixel Slate de la Google, rulând Android 8.0 în loc de Chrome OS şi echipată cu hardware puternic.

Bazată pe chipsetul MTK6797X Helio X27 deca-core, tableta promite performanţe de top în aplicaţii şi jocuri de Android, dar şi autonomie generoasă prin folosirea unui acumulator de 7000 mA. Procesorul cu frecvenţă de până la 2.6GHz este ajutat cu 4GB memorie RAM. Spaţiul de stocare totalizează 64GB şi poate fi extins cu până la 128GB folosind un card de memorie microSD.

Principalul element de atracţie este ecranul IPS de 10.8”, cu rezoluţie 2560×1600 pixeli. Cu raă de aspect 16:10, acesta este potrivit atât pentru web browsing, cât şi vizionarea de filme sau lucrul cu aplicaţii pentru productivitate, cum ar fi programe pentru editare imagine şi procesare text.

Similar tabletei Pixel Slate, Chuwi Hi9 Plus poate fi obţinută împreună cu o tastatură detaşabilă, luând rolul unei huse de protecţie şi suport pentru ecran. Tot opţional, tableta poate fi achiziţionată şi împreună cu un stylus capacitiv, de folosit pentru a lua notiţe şi exersarea talentului la desenat.

Tableta cu o grosime de 8.4 mm şi greutate de 550 grame este destul de suplă, ţinând cont de mărimea ecranului şi capacitatea acumulatorului instalat.

Accesul la internet se face prin conexiune Wi-Fi AC. Putem folosi accesorii Bluetooth şi căşti audio pentru conexiune jack 3.5 mm, sau participa la sesiuni de apeluri video şi live stream folosind camerele de 8MP instalate faţă-spate.

În funcţie de buget, tableta Chuwi Hi9 Plus poate fi achiziţionată in versiune cu acces la internet 4G LTE, modemul folosit suportând cam toate reţelele mobile din ţara noastră, inclusiv Digi Mobil.

Promovată ca tabletă multimedia şi alternativă compactă pentru sisteme laptop, Chuwi Hi9 Plus va putea fi comandată din oferta magazinelor asiatice. Din păcate, preţul la vânzare nu a fost dezvăluit.

 

Tags:
Urmărește Go4IT.ro pe Google News
Aurelian Mihai
Aurelian Mihai
Aurelian Mihai este cel mai vechi redactor al site-ului Go4it.ro. Are 14 ani de experienţă în presa IT şi cunoștințe ample din sfera tehnologiei. Înainte de a ajunge la Go4it, Aurelian a fost redactor pentru revista XtremPC, acoperind rubrica de știri, desfășurarea de teste comparative și ... citește mai mult