Galaxy Note III, pregătit de lansare. Samsung anunţă un nou eveniment Unpacked

05.08.2013
Galaxy Note III, pregătit de lansare. Samsung anunţă un nou eveniment Unpacked

Samsung rupe tăcerea şi invită membrii presei la un nou eveniment de lansare, botezat “UNPACKED 2013 Episode 2”. Fără a lăsa prea mult loc de interpretări, oficialii companiei folosesc celebra frază “note the date” pentru a indica lansarea unui produs din seria Galaxy Note.

Samsung anunţă un nou eveniment Unpacked

Programat să aibă loc cu puţin timp înainte de startul expoziţiei IFA 2013, evenimentul va aduce în centrul atenţiei telefonul Galaxy Note III.

Sosit la exact un an după predecesorul Galaxy Note II, noul smartphone promite să aibă un ecran mai mare, de 5.7 inch, suportând rezoluţie 1080p. În funcţie de regiune, chipsetul instalat ar putea fi modelul Exynos Octa cu CPU octo-core, sau mai modestul Snapdragon 800 de la Qualcomm, prevăzut cu CPU quad-core. Indiferent de chipsetul ales, memoria RAM totalizează 3GB, iar camera foto instalată pe spatele carcasei va număra 13MP.

Tot bursa zvonurilor anunţă că Samsung experimentează cu un panou OLED flexibil, un panou OLED standard şi unul LCD de natură necunoscută, însă nu este clar care din ele vor fi folosite.

Din fericire, pentru informaţii complete avem de aşteptat mai puţin de o lună, evenimentul de prezentare Samsung dedicat noului Galaxy Note III fiind programat pentru data de 4 septembrie 2013.

Urmărește Go4IT.ro pe Google News
Aurelian Mihai
Aurelian Mihai
Aurelian Mihai este cel mai vechi redactor al site-ului Go4it.ro. Are 14 ani de experienţă în presa IT şi cunoștințe ample din sfera tehnologiei. Înainte de a ajunge la Go4it, Aurelian a fost redactor pentru revista XtremPC, acoperind rubrica de știri, desfășurarea de teste comparative și ... citește mai mult