Galaxy S8 Lite apare în noi imagini neoficiale

10.05.2018
Galaxy S8 Lite apare în noi imagini neoficiale

Samsung Galaxy S8 „Lite” este mai aproape de lansare decât ne aşteptam. După listarea telefonului în baza de date TENAA, telefonul apare acum în câteva imagini de promovare care au fost scăpate pe internet în China. Nu avem foarte multe detalii noi faţă de ceea ce ştiam deja, însă imaginile confirmă câteva dintre informaţiile care au apărut în urmă cu câteva zile în spaţiul online.

Singurele informaţii noi pe care le avem alături de imaginile cu telefonul sunt o posibilă dată de lansare, stabilită „neoficial” pe 21 mai, exclusiv în China şi câteva clarificări în cazul configuraţiei hardware. Se pare că în locul lui Snapdragon 835 de pe Galaxy S8, modelul Lite va beneficia de un Snapdragon 660, însă va păstra restul de componente: 4 GB RAM, 64 GB stocare şi acumulator de 3.000 mAh. Display-ul va fi înlocuit cu unul cu rezoluţie mai mică, Full HD+ (2.220 x 1.080 pixeli), cu diagonală similară.

Imaginile descriu un smartphone similar cu modelul de top de anul trecut, cu o mică diferenţă. Lipseşte senzorul de puls de sub blitz-ul LED al camerei principale. Modelul din noile fotografii prezintă o carcasă de culoare roşie, deci acesta va fi livrat în cel puţin două variante, pe TENAA fiind listat un telefon de culoare neagră.

Este curios însă faptul că Samsung încearcă să relanseze Galaxy S8 într-o variantă Lite în China, având în vedere că modelul Galaxy A8 este foarte similar în capabilităţi şi design, acesta fiind livrat chiar şi cu un senzor de amprentă mai bine poziţionat, în partea de sub camera foto.  Probabil că preţul lui Galaxy S8 Lite va fi similar cu cel al lui Galaxy A8, adică în jurul a 500 de euro.

 

 

Urmărește Go4IT.ro pe Google News
Cătălin Niţu
Cătălin Niţu
Redactor-șef Go4it.ro. Lucrează în presa de tehnologie și gaming din 2008. Absolvent al Facultății de Jurnalism și pasionat de gadget-uri, PC-uri și console de gaming. citește mai mult