Huawei P30 Pro, confirmat cu sistem quad-camera la partea din spate

Huawei P30 Pro este următorul flagship de la Huawei, însă informaţiile concrete despre acesta s-au lăsat aşteptate. Ştiam deja că acesta va folosi chipset-ul Kirin 980, acelaşi pe care l-am întâlnit şi pe Mate 20 Pro şi va avea un ecran AMOLED cu notch, similar soluţiilor întâlnite şi la alte modele de top ale companiei din 2018. Însă configuraţia camerei foto a rămas la nivel de zvonuri, sugerând folosirea unei configuraţii quad-camera.

Confirmat chiar de oficialii Huawei, P30 Pro va avea ca principal element de atracţie un nou sistem de camere cu patru senzori şi lentile furnizate de partenerul Leica

Nu este clar la ce anume foloseşte al patrulea modul optic, dar având în vedere că noul Honor View 20 vine echipat cu o cameră 3D Time of Flight, capabilă să recunoască obiecte şi să ofere control prin mişcare pentru diverse aplicaţii, există posibilitatea ca şi modelul de top din gama P30 să ofere ceva similar.

Huawei P30 Pro va fi prezentat oficial în data de 26 martie, în cadrul unui eveniment de presă organizat la Paris. Dar până atunci, la Mobile World Congress este aşteptată dezvăluirea unui smartphone cu ecran pliabil, primul din portofoliul producătorului chinez.

 

publicitate