LG pregăteşte G Note, un rival pentru Galaxy Note 4 şi iPhone 6 Plus, afirmă zvonurile

13.03.2015
LG pregăteşte G Note, un rival pentru Galaxy Note 4 şi iPhone 6 Plus, afirmă zvonurile

Publicaţia sud-coreean Korea Herald afirmă că cei de la LG lucrează în prezent nu doar la aşteptatul şi de la sine-înţelesul vârf de gamă G4, ci şi la un alt model din gama superioară care va concura cu familia de produse Galaxy Note a rivalilor Samsung. Viitorul produs se pare că se va numit G Note, LG înregistrând deja această marcă de produs, şi va fi lansat în cel de-al doilea semestru al acestui an.

Compania LG a experimentat în repetate rânduri atât cu ecranele de mari dimensiuni cât şi cu sistemele de control cu stylus. În primul caz, telefoanele precum G Flex sau G Pro 2 nu s-au bucurat însă de o popularitate prea mare, iar în al doilea caz, modelele din gama Vu au avut o disponibilitate regională redusă, au folosit ecrane cu raport de aspect neatrăgător şi nu au oferit oricum un stylus de mare precizie precum Galaxy Note.

Aceasta nu este prima informaţie neoficială despre G Note. Conform unor zvonuri anterioare, viitorul G Note va fi primul membru al unei game de telefoane care va viza un segment de piaţă superior celui ocupat în prezent de modelele G, preţurile acestuia urmând să se învârtă undeva în jurul sumei de 900 de dolari. Managerul Cho Jun-ho a afirmat la începutul acestei luni că LG intenţionează să lanseze un telefon mai impresionant decât actuala familie de produse G, iar acest enigmatic G Note pare a corespunde acestei spartane descrieri.

Conform Korea Herald, G Note va concura cu cele mai scumpe telefoane-gigant ale momentului, adică Samsung Galaxy Note 4 şi Apple iPhone 6 Plus, ceea ce ne sugerează că vom vedea materiale de construcţie superioare şi dotări mai bune. Începând cu Nexus 4 şi Optimus G, LG s-a încadrat pe o pantă evolutivă ascendentă extrem de promiţătoare, iar ideea unui produs care să combine toate caracteristicile interesante remarcate până acum cu un pachet suplimentar de dotări şi materiale este extrem de atrăgătoare.

Urmărește Go4IT.ro pe Google News