Pretins prototip al viitorului iPhone cu preţ redus, surprins în imagini şi secvenţe video

Pretins prototip al viitorului iPhone cu preţ redus, surprins în imagini şi secvenţe video

Deşi Tim Cook a declarat la începutul acestui an că Apple nu este interesată de lansarea unui iPhone ieftin, zvonurile despre acesta au continuat să circule, incluzând chiar şi o serie de fotografii cu origine incertă. Cea mai nouă pretinsă dovadă a existenţei acestui model este şi cea mai bună din punct de vedere a calităţii, însă sursa acesteia este una dintre cele mai puţin credibile: un producător chinez de clone.

Telefonul prezentat de  producătorul Techdy şi blogul M.I.C. Gadget confirmă zvonurile anterioare, viitorul iPhone cu preţ redus urmând să ofere o carcasă fabricată din policarbonat care seamănă cu vechile versiuni ale player-ului media iPod Touch. Acesta va oferi tot un ecran de 4” cu aceeaşi rezoluţie de 1136 x 640 pixeli, restul detaliilor fiind însă necunoscute deoarece compania a intrat doar în posesia unei carcase.

Deşi se remarcă lipsa butoanelor, şasiul interior prezintă tăieturile pentru acestea, ceea ce înseamnă că modelul prezentat este doar un prototip încă un lucru. Conform  descrierii oferite, impresia lăsată de carcasă este pozitivă, policarbonatul folosit fiind rigid şi cu un finisaj bun, aşa cum ne-au obişnuit de altfel şi terminalele Nokia din ultimii ani.

Compania oferă şi o prezentare video a acestui model, precum şi o galerie mai amplă de imagini.

În cel mai curat stil al plagiatorilor chinezi, compania a anunţat că va lansa şi o clonă a acestui terminal care va rula sistemul de operare Android. În mod ironic, aceasta va fi disponibilă tot în luna septembrie a acestui an, perioada în care Apple este aşteptată să anunţe următoarea generaţie iPhone. 

Tags:
Urmărește Go4IT.ro pe Google News