Primele fotografii reale cu Google Pixel 4 dezvăluie întregul design al telefonului

28.08.2019
Primele fotografii reale cu Google Pixel 4 dezvăluie întregul design al telefonului

Google nu s-a obosit prea mult să ascundă foarte mult informaţiile despre Pixel 4, următoarea sa generaţie de smartphone-uri. Pe contul de Twitter, reprezentanţii săi au oferit deja o fotografie care dezvăluie designul camerei, iar diverse leak-uri au apărut recent, detaliind şi aspectul frontal al telefonului. Totuşi, spre diferenţă de modelele precedente, care au fost fotografiate cu multe luni înainte de lansarea oficială, modelul Pixel 4 a reuşit să se ferească destul de bine de camerele foto… până acum.

Xda-developers a publicat două fotografii pe care le-a obţiunut de pe Telegram în care apare Pixel 4 în mâna unui „utilizator”. Se speculează că acesta este un angajat al operatorului telecom american Sprint, care a primit telefonul pentru testare şi aprobare în cadrul reţelei. Acesta a fotografiat atât faţa, cât şi spatele dispozitivului, oferindu-ne astfel detalii noi despre acesta.

Imaginile confirmă faptul că Google Pixel 4 va avea un design complet nou atât pe faţă, cât şi pe spate. Pe partea din faţă, notch-ul generaţiei precedente dispare, fiind înlocuit cu o „frunte” proeminentă, unde sunt găzduite elementele frontale precum camera foto, difuzorul pentru apeluri şi cel mai probabil un sistem de autentificare cu laser, similar cu FaceID de pe iPhone X/XS/XR.

Pe partea din spate însă, putem vedea faptul că Google a ales să nu continue tradiţia unui design în două tonuri de culoare. Telefonul este în totalitate negru lucios, spatele fiind din nou realizat complet din sticlă, asemeni Google Pixel 3. Camera foto duală de pe spate pare să fie echipată şi cu un laser, conform etichetei, însă nu este clar dacă acesta este folosit pentru scanarea 3D de obiecte, asemeni senzorilor Time of Flight de pe dispozitivele recente, sau dacă este un simplu fascicul laser folosit pentru focalizare.

Din fericire, nu va mai dura foarte mult până când vom primi răspunsuri la toate întrebările despre Google Pixel 4. Tradiţional, Google lansează noi telefoane din gama Pixel în luna octombrie, deci suntem la doar câteva săptămâni distanţă de evenimentul oficial de prezentare.

 

Urmărește Go4IT.ro pe Google News
Cătălin Niţu
Cătălin Niţu
Redactor-șef Go4it.ro. Lucrează în presa de tehnologie și gaming din 2008. Absolvent al Facultății de Jurnalism și pasionat de gadget-uri, PC-uri și console de gaming. citește mai mult