Samsung Galaxy S10+ – Unboxing şi primele impresii [VIDEO]

02.03.2019
Samsung Galaxy S10+ - Unboxing şi primele impresii [VIDEO]

Galaxy S10+ este probabil cel mai aşteptat smartphone al începutului de an şi înainte de a ajunge în magazinele de specialitate din România a ajuns şi în redacţia Go4it. Noi am mai văzut noile telefoanele Samsung în urmă cu o săptămână, în cadrul lansării de la Londra a noii game Galaxy S10, însă abia aşteptam să avem şi o unitate de test pentru a o întoarce pe toate părţile, timpul fiind limitat în cadrul lansării.

Primele impresii despre modelul de top, Galaxy S10+ în varianta Ceramic Black, sunt foarte pozitive, Samsung reuşind să realizeze un balans foarte bun între design-ul clasic al seriei Galaxy S şi un design nou. Rama din jurul ecranului dispare complet, fiind prezent acum doar un mic decupaj în colţul din dreapta-sus pentru a găzdui camera foto, în timp ce senzorul de amprentă de pe partea din spate a dispărut complet.

Acesta a fost integrat în display, în partea de jos, telefonul putând fi deblocat cu o simplă atingere, chiar dacă display-ul este oprit. Senzorul de amprentă necesită o apăsare cu ceva mai multă presiune decât ne-am fi aşteptat, însă. Butonul de Power s-a mutat puţin mai sus, iar butoanele de volum şi Bixby sunt în aceleaşi locuri ca în cazul generaţiilor precedente.

Galaxy S10+ în varianta pe care o avem la test, adică cu procesor Exynos 9820, 8 GB memorie RAM şi 512 GB stocare internă este şi un model din gama „DUOS”, care poate accepta două cartele SIM în acelaşi timp. Din păcate, slot-ul SIM2 este comun cu cel pentru cartele microSD, deci cei care au nevoie de două cartele vor renunţa la spaţiul de stocare în plus. Din fericire, 512 GB ar trebui să fie de ajuns pentru cam oricine, indiferent de câte fotografii sau clipuri video realizaţi.

Şi că tot veni vorba despre camere foto, avem de a face cu două module multiple. Pe spate avem o cameră triplă, echipată cu un senzor ultra-wide, un senzor wide standard şi un senzor cu zoom 2x, în timp ce pe partea din faţă avem un senzor wide, care poate micşora cadrul pentru selfie-uri normale, dar care beneficiază şi de un senzor de adâncime, pentru o decupare foarte precisă în modul Live Focus (portret).

Vom testa telefonul în următoarele câteva zile şi vom reveni cu un review complet. 

 

Urmărește Go4IT.ro pe Google News
Cătălin Niţu
Cătălin Niţu
Redactor-șef Go4it.ro. Lucrează în presa de tehnologie și gaming din 2008. Absolvent al Facultății de Jurnalism și pasionat de gadget-uri, PC-uri și console de gaming. citește mai mult