Van Der Led MW2, un ceas-telefon cam suspect

09.04.2008
Van Der Led MW2, un ceas-telefon cam suspect

Ne cerem scuze, dar va trebui să vă deranjăm din nou pe ziua de azi cu un telefon mobil sub formă de ceas. De data aceasta este vorba de Van Der Led MW2 care poate fi comandat din Europa pentru suma de 300 €. Va trebui să aşteptaţi însă cel puţin până pe data de 14 aprilie pentru a-l primi. Noi vă recomandăm să vă gândiţi de două ori înainte de a plasa comanda. MW2 pare foarte frumos ca şi model 3D, dar în pozele reale îşi trădează puţin rădăcinile chinezeşti no-name.

Van Der Led MW2 - model 3D

Specificaţiile nu sunt chiar rele. Prin intermediul a două antene ceasul-telefon obţine capacităţi quad band. Ecranul minuscul de 1.3” are o rezoluţie secretă, dar poate afişa 260.000 de culori. La dimensiunea lui, ne întrebăm ce folos poate să aibă sensibilitatea la atingere. Capacităţile multimedia sunt mai mult decât decente. Pe lângă camera de 1.3 MP este inclus suport Bluetooth „Dual Stereo” şi un slot microSD. Dispozitivul este compatibil GPRS, WAP şi STK. Autonomia bateriei este specificată la 240 de ore de stand by şi 300 de minute de convorbire.

Van Der Led MW2 în realitate

Şi acum, pentru a ne susţine părerea exprimată în primul paragraf, vă prezentăm două dispozitive similare de pe un site cu nume sugestiv. Digital Rise PC M660i se laudă tot cu suport quad band, iar PC D199i are un ecran cu aceleaşi dimensiuni ca cel al lui MW2. În plus, de ce trebuie ca ecranul modelului 3D al ceasului vândut de presupusul site olandez să fie ornat cu o interfaţă S60 clonată? Să sperăm că noi suntem cârcotaşi degeaba şi jucăria funcţionează pe măsura specificaţiilor de mai sus.

Urmărește Go4IT.ro pe Google News