Apple ar putea lansa AirPods, o pereche de căşti fără fir pentru iPhone 7

18.07.2016
Apple ar putea lansa AirPods, o pereche de căşti fără fir pentru iPhone 7

Majoritatea zvonurilor despre noua generaţie de smartphone-uri Apple, iPhone 7, sugerează că aceste modele nu vor fi echipate cu o mufă clasică pentru căşti. Întrucât Apple oferă momentan doar căşti cu fir sub brandul propriu şi modele cu fir şi wireless sub brandul Beats by Dre, era de aşteptat să vedem şi o pereche de căşti bluetooth cu sigla companiei. Ei bine, aceste căşti ar putea fi AirPods, variante fără fir ale clasicelor EarPods, care sunt incluse în pachetul fiecărui iPhone.

Nu există foarte multe detalii concrete despre AirPods, însă Apple a înregistrat acest nume printr-o altă companie. Numită Entertainment in Flight, LLC. Aceasta a fost folosită în trecut pentru a înregistra şi numele „iPad”, ”iWatch” şi „CarPlay” fără să atragă atenţia publicului. Cel mai probabil, Apple va lansa AirPods alături de iPhone 7, însă noile căşti nu vor fi incluse în pachet. Noile telefoane ar putea să fie vândute alături de noi versiuni de EarPods, cu mufă Lightning pentru conectare.

Aceasta nu este prima dată când auzim informaţii despre AirPods, însă este prima dată când numele acestor căşti este menţionat în documente oficiale. Au apărut zvonuri în trecut despre aceste căşti care sugerau că vor fi căşti wireless complet, fără cablu care să le conecteze între ele. Samsung a lansat un model similar de căşti numite Icon X în urmă cu doar câteva săptămâni, deci nu ar fi ieşit din comun să primim şi alternativa de la Apple.

Având în vedere preţurile concurenţei şi faptul că Apple vinde de obicei produse la preţuri premium, AirPods cu siguranţă nu vor fi ieftine.

Citeşte şi Philips Fidelio M2L, primele căşti cu conectivitate Lightning create special pentru iPhone

Urmărește Go4IT.ro pe Google News
Cătălin Niţu
Cătălin Niţu
Redactor-șef Go4it.ro. Lucrează în presa de tehnologie și gaming din 2008. Absolvent al Facultății de Jurnalism și pasionat de gadget-uri, PC-uri și console de gaming. citește mai mult