Genius oferă tastatura Imperator şi noi căşti de gaming

20.04.2012
Genius oferă tastatura Imperator şi noi căşti de gaming

Parte din noua serie GX de accesorii pentru gaming, tastatura Genius Imperator atrage atenţia printr-un design îndrăzneţ şi configuraţia cu nu mai puţin de 15 taste dedicate.

Tastatura Genius Imperator

Pasionaţii de jocuri PC au la dispoziţie 6 taste taste programabile, alte 6 taste pentru accesul media rapid şi 3 taste pentru schimbarea tipului de joc. În plus, simpla apăsare a tastei Windows comută tastatura din modul normal pe modul game, trecând cu uşurinţă între lucrul de birou şi pauze de relaxare în jocurile preferate.

Tastatura Genius Imperator foloseşte conexiune USB 2.0 şi dispune de un cablu cu lungime de 1.8 metri.

Genius HS-G550

Setul de căşti Genius HS-G550, supranumite Lychas şi parte din aceiaşi serie GX de accesorii pentru gaming, se face remarcat prin cupele de mari dimensiuni şi construcţia articulată. Cadrul de susţinere poate fi ajustat pentru orice formă a capului, iar cupele pliate pentru a ocupa mai puţin loc în timpul transportului. Fiecare cască poate fi rotită şi dispune de reglaj individual pentru ajustarea volumului, astfel încât să putem micşora volumul pentru oricare din urechi, rămânând conectaţi la acţiunea din jur.

Căştile Genius HS-G550, recunoscute uşor datorită inscripţiei GX, pot fi găsite în magazine la un preţ recomandat de 126 lei. Tastatura Genius Imperator este disponibilă la un preţ de aproximativ 160 lei.

Urmărește Go4IT.ro pe Google News
Aurelian Mihai
Aurelian Mihai
Aurelian Mihai este cel mai vechi redactor al site-ului Go4it.ro. Are 14 ani de experienţă în presa IT şi cunoștințe ample din sfera tehnologiei. Înainte de a ajunge la Go4it, Aurelian a fost redactor pentru revista XtremPC, acoperind rubrica de știri, desfășurarea de teste comparative și ... citește mai mult