Continue on PC este alternativa Microsoft la Continuum pentru iOS şi Android

31.07.2017
Continue on PC este alternativa Microsoft la Continuum pentru iOS şi Android

Acum că Windows 10 Mobile este aproape mort, Microsoft se reorientează către alte platforme mobile pentru a oferi funcţionalitate Continuum. În ciuda faptului că tranziţia de pe un smartphone cu Android sau iOS la un PC cu Windows nu este la fel de simplă, Microsoft crede că sunt destui utilizatori de Windows şi smartphone-uri echipate cu alte sisteme de operare pentru a lansa aplicaţia Continue on PC pe Google Play Store şi AppStore.

Continue on PC este o aplicaţie pentru mobile, care momentan poate să ofere capabilitatea de a continua citirea unui site de pe mobil direct în browser-ul de pe un PC echipat cu Windows 10. Desigur, această funcţie nu este încă prezentă pe sistemul de operare pe care îl au majoritatea utilizatorilor, ci pe o versiune de test, disponibilă membrilor programului „Insiders”.

Noua capabilitate va fi disponibilă pentru toată lumea începând cu noul Windows 10 Fall Creators Update, care urmează să fie lansat în următoarele câteva luni. Pentru a trimite o pagină web către desktop, utilizatorii vor trebui să îşi instaleze aplicaţia pe mobil, să o lege de un PC compatibil şi apoi să o trimită pe PC folosind funcţia „Share to…”, unde va fi listată aplicaţia Send to PC.

Cei care fac parte din programul Insiders în „Fast Ring” pot testa deja această funcţionalitate, însă Microsoft îi avertizează că există posibilitatea de a întâmpina probleme, întrucât este vorba despre o versiune nefinisată a software-ului.

Urmărește Go4IT.ro pe Google News
Cătălin Niţu
Cătălin Niţu
Redactor-șef Go4it.ro. Lucrează în presa de tehnologie și gaming din 2008. Absolvent al Facultății de Jurnalism și pasionat de gadget-uri, PC-uri și console de gaming. citește mai mult