O profesoară care avea o relaţie cu un minor a fost prinsă datorită unei aplicaţii de monitorizare

08.10.2020
O profesoară care avea o relaţie cu un minor a fost prinsă datorită unei aplicaţii de monitorizare

O aplicaţie de smartphone care monitorizează acctivitatea pe internet a copiilor a dus la descoperirea relației dintre un minor și o profesoară. Femeia avea o relaţie sexuală cu un băiat de 13 ani, potrivit tatălui copilului.

Profesoara, Brittany Zamora (foto), în vârstă de 29 de ani, ar fi întreţinut cel puţin trei contacte sexuale cu elevul, potrivit poliţiei, în clasă şi în maşina femeii. „Brittany Zamora este un monstru”, a declarat tatăl băiatului.

Citește și: Și-a luat fetița în brațe și a simțit un miros familiar. A dus-o urgent la spital, iar bănuiala s-a confirmat

Bărbatul a spus că unul dintre motivele pentru care a decis să monitorizeze telefonul adolescentului acela era că fiul lui adolescent se juca prea mult pe telefon. Nu se aștepta să facă descoperirea șocantă.

Părinţii minorului au dat şi şcoala, Las Brisas Academy Elementary School din Goodyear, la care a lucrat profesoara, în judecată.

Prin intermediul aplicaţiei au fost descoperite mesaje cu caracter sexual schimbate de Zamora şi elev. Acestea includeau şi imagini nud cu tânăra profesoară.

Citește și: Încălzirea globală a scos la iveală ceva șocant pe Everest. Situaţie dramatică; nimeni nu se aştepta

Aplicaţia care i-a avertizat pe părinţi de comportamentul indecent al cadrului didactic se numeşte Sentry Parental Control. Aceasta monitorizează aplicaţii de chat – precum Facebook Messenger sau WhatsApp – şi le transmite părinţilor alerte atunci când descoperă ceva suspicios, fie că este vorba de text, video sau imagini.

Zamora a fost condamnată la 20 de ani de închisoare. Ulterior, femeia a divorțat de soțul ei.

Sursa: AZCentral

CITEȘTE ȘI:

O profesoară de știință a fost condamnată la închisoare pentru imaginile trimise unui minor

O femeie din Rusia a fost concediată după ce un elev hacker i-a spart computerul şi a găsit imagini explicite cu femeia

Telekom anunţă o ofertă de monitorizare a activităţii de pe smartphone-urile copiilor şi internet 4G pentru acasă

Urmărește Go4IT.ro pe Google News
Alex Manole
Alex Manole
Alex Manole este un tânăr jurnalist, aflat la început de carieră, absolvent al Facultății de Jurnalism și Științele Comunicării din București. Alex este pasionat de gaming, internet și tehnologii neobișnuite. citește mai mult