Samsung a creat o aplicaţie care-ţi permite să faci live stream cu jocurile preferate pe Facebook, Twitch sau YouTube

17.07.2017
Samsung a creat o aplicaţie care-ţi permite să faci live stream cu jocurile preferate pe Facebook, Twitch sau YouTube

Adresată pasionaţilor de jocuri pe mobil, aplicaţia Game Live permite transmiterea în live stream a sesiunilor de jocuri, spre a fi vizionate de prietenii de pe Facebook, Twitch sau YouTube. În plus, aplicaţia oferă şi opţiunea de a trimite link cu stream-ul video în reţeaua Twitter, sau mesaje SMS către contacte din agendă.

Transmisiunile video pot fi însoţite de coloana sonoră a jocului sau comentate în timp real folosind microfonul telefonului mobil, preluat separat sau suprapus peste sunetele din joc. Nu lipseşte nici funcţia chat, permiţând discuţii cu prietenii care te urmăresc şi salvarea conversaţiei în memoria dispozitivului.

Samsung a impus însă unele limitări, sesiunile live stream desfăşurate cu aplicaţia Game Live putând avea nu mai mult de 4GB trafic de date generat, sau o durată maximă de 200 minute dacă scădem rezoluţia video.

Încă neanunţată oficial, aplicaţia Game Live este compatibilă exclusiv cu telefoane Galaxy S8 şi nu este clar dacă va putea fi folosită şi cu dispozitivele altor producători.

Tags:
Urmărește Go4IT.ro pe Google News
Aurelian Mihai
Aurelian Mihai
Aurelian Mihai este cel mai vechi redactor al site-ului Go4it.ro. Are 14 ani de experienţă în presa IT şi cunoștințe ample din sfera tehnologiei. Înainte de a ajunge la Go4it, Aurelian a fost redactor pentru revista XtremPC, acoperind rubrica de știri, desfășurarea de teste comparative și ... citește mai mult