Tesla va suporta reparaţiile maşinii unui şofer erou, după ce acesta şi-a avariat automobilul într-un gest nobil

Tesla a anunţat că va suporta reperaţiile pentru un Model S avariat pe o autostradă din Germania, după ce proprietarul maşinii a salvat viaţa unui şofer aflat în pericol.

 

Manfred Kick, în vârstă de 41 de ani, conducea automobilul Tesla pe o autostradă de lângă Munchen, când a observat că un Volswagen mergea haotic în faţa lui. După ce s-a apropiat a văzut că şoferul părea inconştient. A depăşit Volkswagen-ul şi şi-a plasat automobilul electric în faţa acestuia, apoi a frânat încet până când ambele vehicule s-au oprit. Imediat după aceea, Kick i-a acordat primul ajutor bărbatului, apoi a chemat salvarea.

Poliţia a deschis o anchetă, ca după orice accident în care două automobile sunt avariate. Însă, potrivit poliţistului care se ocupă de caz, Kick va primi mai degrabă un premiu decât o amendă.

 

 

Ştirea despre acest incident a ajuns şi la urechile lui Elon Musk, co-fondatorul şi şeful Tesla. Acesta a anunţat pe Twitter că reparaţiile pentru maşina lui Manfred Kick vor fi suportate de către companie.

închide
Pasionat de gadgeturi? Şi noi!
Vrei să primeşti primul cele mai noi ştiri despre gadgeturile care îţi îmbunătăţesc viaţa zilnic?
Abonează-te la newsletter-ul Go4it şi fii sigur că eşti la curent cu tot ce e nou în IT&C.
Nu uita să-ţi verifici adresa de e-mail şi să confirmi abonarea printr-un click pe link-ul din mail-ul primit .
Sunt deja abonat