Topul celor mai căutate gadgeturi din 2017 în cel mai mare magazin online din România. „Elsidi”, empetrei” şi „hensfri”, în clasamentul cuvintelor „pocite”

Numărul căutărilor în magazinul online eMAG a crescut cu 65% în 2017 faţă de 2016 şi a ajuns la 235 de milioane. Compania a oferit mai multe statistici interesante. Dintre acestea am extras topul celor mai căutate gadgeturi. Acestea sunt, în ordinea descrescătoare a numărului de căutări: telefon, televizor, laptop şi căşti. 
 
În ceea ce priveşte mărcile, Nike şi Samsung au fost cele mai căutate. Ambele au intrat în top 10 al celor mai populare căutări de pe eMAG în 2017, pe poziţiile 7 şi 9. 
 
 
Expresia care a înregistrat cea mai mare scădere în anul care se încheie este „iphone 5c”, iar cuvântul care a înregistrat cea mai mare creştere a căutărilor este „kendama”. 
 
 
Compania a oferit şi o listă hazlie - numită „Cum se aude, aşa se scrie” - cu căutări populare în care clienţii au „pocit” numele categoriilor de produse şi ale mărcilor. Exemple: empetrei (pentru MP3), elsidi (LCD), hensfri (Handsfree), smartuaki (smartwatch), cal duty infinity warpar (Call of Duty: Infinite Warfare), hoaiey (Huawei), elgi (LG) sau filips (Philips). 
 
publicitate
închide
Pasionat de gadgeturi? Şi noi!
Vrei să primeşti primul cele mai noi ştiri despre gadgeturile care îţi îmbunătăţesc viaţa zilnic?
Abonează-te la newsletter-ul Go4it şi fii sigur că eşti la curent cu tot ce e nou în IT&C.
Nu uita să-ţi verifici adresa de e-mail şi să confirmi abonarea printr-un click pe link-ul din mail-ul primit .
Sunt deja abonat