VIDEO: Cum promovezi, corect, un injector PoE profesional

02.07.2020

Să facă o reclamă la un un injector PoE, corporate, strălucitoare şi cu fiecare element gândit la cel mai mic detaliu, iată o treabă pentru marile corporaţii „scorţoase”, precum Cisco. Jucătorii mai mici de pe piaţă fac clipuri virale, care ajung la mult mai mulţi potenţiali clienţi. Priviţi această reclamă hazlie a celor de la Digital Loggers, un producător de echipamente de reţea.

Reclama promovează un Injector PoE profesional, cu baterie UPS şi funcţie de restartare automată. În clip apare Billy Bob, un angajat al unui furnizor de internet, care este oprit de o adjunctă a şerifului.

Injector PoE, modelul promovat de Digital Loggers

Femeia nu are o problemă cu viteza cu care circula Billy sau cu un far care nu funcţionează, ci cu faptul că îi merge greu internetul la birou, iar şeriful nu este încântat de acest lucru. Din fericire, Bob are soluţia la problemele femeii: un Smart 24V Passive PoE injector de la Digital Loggers.

Injectoarele Power over Ethernet (PoE) permit alimentarea cu tensiune a unor dispozitive, precum acces point-urile de exterior, prin cablu de reţea FTP/UTP.

CITEȘTE ȘI:

VIDEO: Reclama la o bicicletă electrică a fost interzisă în Franța deoarece „creează un climat de anxietate”

LG făcea reclamă modelului V60 demonstrând fotografierea femeilor pe sub fustă

Samsung a ironizat Apple şi cumpărătorii de iPhone într-o nouă reclamă

„Singur Acasă” cu tehnologie smart home. Macaulay Culkin face reclamă la dispozitivele Google

Urmărește Go4IT.ro pe Google News
Alex Manole
Alex Manole
Alex Manole este un tânăr jurnalist, aflat la început de carieră, absolvent al Facultății de Jurnalism și Științele Comunicării din București. Alex este pasionat de gaming, internet și tehnologii neobișnuite. citește mai mult