A zburat 640 de km pentru a-l întâlni pe iubitul de la distanţă, dar a avut parte de o mare surpriză

O studentă a zburat 640 de kilometri pentru a-l întâlni pe tânărul din Olanda cu care avea o relaţie de la distanţă. Cei doi s-au întâlnit la Barcelona, unde au întreţinut relaţii intime, iar după aceea au ţinut legătura pe internet.

 

Sophie Stevenson, în vârstă de 24 de ani, a zburat recent la Amsterdam pentru a-l reîntâlni pe Jesse Mateman. Bărbatul nu a apărut, însă, la aeroport, iar şase ori mai târziu tânăra a primit un mesaj de la el: „A fost o glumă!”, dar şi „You were pigged”. „Pulling a pig” este un joc practicat de bărbaţi, în care unul dintre participanţi reuşeşte să cucerească cea mai urâtă sau neatractivă femeie dintr-un grup de fete. În acest caz nu este cazul, deoarece Sophie nu este o persoană neatractivă. „Mi s-a făcut rău pe loc când am aflat”, a declarat ea. 

Când l-a întrebat „Cum poţi să fii atât de crud?”, tânărul a blocat-o pe Stevenson pe toate platformele pe care ţineau legătura.

 

 

 

Incidentul, povestit de Sophie pe o reţea de socializare, s-a viralizat, iar internauţii au condamnat gestul lui Jesse.

 

După această întâmplare, tânăra le-a atras atenţia tuturor celor care au relaţii de la distanţă, via internet, să aibă mare grijă.

 

închide
Pasionat de gadgeturi? Şi noi!
Vrei să primeşti primul cele mai noi ştiri despre gadgeturile care îţi îmbunătăţesc viaţa zilnic?
Abonează-te la newsletter-ul Go4it şi fii sigur că eşti la curent cu tot ce e nou în IT&C.
Nu uita să-ţi verifici adresa de e-mail şi să confirmi abonarea printr-un click pe link-ul din mail-ul primit .
Sunt deja abonat