Evan Spiegel, co-fondatorul Snapchat, s-a căsătorit cu fosta soţie a „elfului” Orlando Bloom

Modelul australian Miranda Kerr, în vârstă de 34 de ani, şi logodnicul său miliardar, Evan Spiegel, de 26 de ani, care a cofondat aplicaţia de social media Snapchat, s-au căsătorit în cadrul unei ceremonii „luxoase şi elegante”, în casa sa din los Angeles, sâmbătă.

 

Miranda Kerr şi Evan Spiegel s-au căsătorit, la aproape la un an de la logodnă, transmite Mediafax.

 

O sursă a declarat pentru revista People: „Pentru o nuntă restrânsă, pregătirile au fost majore. Nunta şi recepţia sunt intime, dar luxoase şi elegante. Miranda s-a implicat foarte mult. Are un gust desăvârşit şi a ştiut fix ce dorea. E foarte draguţă. A nespus de fericită că s-a căsătorit cu Evan”.

 

40 de oaspeţi au participat la ceremonie şi la recepţie

 

Miranda şi Evan au început să se întâlnească în 2014 şi s-au logodit în iulie 2016: „Partenerul meu e foarte tradiţionalist. Nu ştiu...doar aşteptăm”, a spus Kerr.

 

Miranda a fost căsătorită anterior cu Orlando Bloom, tatăl fiului lor, Flynn, în vârstă de şase ani. Cei doi au fost căsătoriţi între 2010-2013, iar Miranda a dezvăluit că cererea în căsătorie a lui Evan, anul trecut, a fost o surpriză totală: „Mă aşteptam? Absolut nu. Mi-a spus: 'Miranda, îşi zic asta acum, pentru prima şi ultima oară voi îngenunchea în faţa ta. Eram foarte emoţionată'”.

 

Rolul care l-a consacrat pe fostul soţ al Mirandei a fost cel al elfului Legolas din celebra serie „Lord of the Rings”.

 

 

Anul trecut, Kerr a vorbit deschis despre cât de fericită este în noua ei relaţie.

 

„Este o persoană, într-adevăr, foarte ingenioasă şi foarte autentică şi eu chiar apreciez asta la el”, a declarat Miranda despre Evan, la momentul respectiv. „Şi, de asemenea, este foarte inteligent”, a adăugat supermodelul.

 

închide
Pasionat de gadgeturi? Şi noi!
Vrei să primeşti primul cele mai noi ştiri despre gadgeturile care îţi îmbunătăţesc viaţa zilnic?
Abonează-te la newsletter-ul Go4it şi fii sigur că eşti la curent cu tot ce e nou în IT&C.
Nu uita să-ţi verifici adresa de e-mail şi să confirmi abonarea printr-un click pe link-ul din mail-ul primit .
Sunt deja abonat