RCS&RDS a lansat Digi Storage, un serviciu de stocare online cu tarife foarte atractive

RCS&RDS a lansat Digi Storage, un serviciu de stocare online cu tarife foarte atractive

Digi Storage este un serviciu de stocare online, pentru muzică, filme şi alte fişiere, disponibil abonaţilor RCS&RDS. Digi Storage pune la dispoziţie 20GB spaţiu de stocare gratuit, iar cu 3 lei pe lună capacitatea se măreşte la 50GB.

RCS&RDS a lansat Digi Storage, un serviciu de stocare online cu tarife foarte atractive

Digi Storage ia forma unui hard disk online accesibil de pe orice tabletă, smartphone sau laptop cu acces la internet, folosind interfaţa web sau aplicaţia Digi Storage. Suplimentar, cei care dispun deja de un cont Dropbox au posibilitatea să îl asocieze din aplicaţia Digi.Storage (AndroidiOS, Windows, Linux şi OS X) pentru accesarea simultană a ambelor spaţii de stocare. Poţi încărca aici documentele personale, arhive de fişiere, albume foto, filme şi colecţia de melodii. Mai departe, datele sunt sincronizate automat pentru toate dispozitivele utilizate de tine.

Aplicaţia Digi Storage

Disponibil abonaţilor RCS & RDS care au optat pentru serviciul de internet fix Digi Net Fiberlink, serviciului Digi Storage pune la dispoziţie din start 20 GB spaţiu de stocare gratis dacă eşti abonat la Fiberlink 500 sau Fiberlink 1000. Mai departe, poţi suplimenta spaţiul disponibil la 50GB cu 3 lei tarif lunar, 6 lei pentru 100GB şi 9 lei pentru 150GB.

Fiind un serviciu de stocare localizat în ţara noastră, Digi Storage ne răsfaţă cu viteze generoase, care pot ajunge la 400Mbps download şi 100Mbps upload în reţeaua Digi Net, respectiv 30/16Mbps la conectarea din alte reţele.

Tags:
Urmărește Go4IT.ro pe Google News
Aurelian Mihai
Aurelian Mihai
Aurelian Mihai este cel mai vechi redactor al site-ului Go4it.ro. Are 14 ani de experienţă în presa IT şi cunoștințe ample din sfera tehnologiei. Înainte de a ajunge la Go4it, Aurelian a fost redactor pentru revista XtremPC, acoperind rubrica de știri, desfășurarea de teste comparative și ... citește mai mult