Jocul Candy Crush Saga, livrat gratuit cu sistemul de operare Windows 10

Jocul Candy Crush Saga, livrat gratuit cu sistemul de operare Windows 10

Candy Crush Saga, celebrul joc savurat în mod obsesiv pe telefoane cu sistem Android, iOS şi Windows Phone, va fi în curând pus la îndemâna a milioane de contabili, funcţionari şi alţi angajaţi plictisiţi la birou, oferind modalitatea perfectă de a petrece nenumărate ore într-un mod complet neproductiv.

Alăturat clasicelor Solitaire şi Minesweeper, jocul Candy Crush Saga va putea fi găsit preinstalat pe toate ediţiile Windows 10, inclusiv cele instalate folosind opţiunea pentru upgrade gratuit de o versiune anterioară de Windows.

Jocul Candy Crush Saga, la pachet cu Windows 10

Potrivit Microsoft, jocul va include şi opţiune cross-play, permiţând continuarea sesiunii deja începute pe telefonul cu Android sau iOS. Veştile ˝bune˝ nu se opresc aici, compania din Redmond promiţând să aducă pe Windows 10 şi alte jocuri semnate King – producătorul Candy Crush Saga.

Urmărește Go4IT.ro pe Google News
Aurelian Mihai
Aurelian Mihai
Aurelian Mihai este cel mai vechi redactor al site-ului Go4it.ro. Are 14 ani de experienţă în presa IT şi cunoștințe ample din sfera tehnologiei. Înainte de a ajunge la Go4it, Aurelian a fost redactor pentru revista XtremPC, acoperind rubrica de știri, desfășurarea de teste comparative și ... citește mai mult