TAPE2PC vă transformă melodiile de pe casete în MP3

06.08.2007
TAPE2PC vă transformă melodiile de pe casete în MP3

Dacă încă mai aveţi pe acasă casete audio neconvertite în format digital, o puteţi face cu TAPE2PC, un gadget USB oferit de Ion Audio. Cei drept echipamentul este costisitor, peste 200$, şi se merită achiziţionat doar dacă deţineţi o colecţie impresionantă de casete.

TAPE2PC se conectează la calculator pe port USB şi nu necesită drivere, nici pe Windows XP, nici pe MAC OS X. Echipamentul este un dual-deck (acceptă două casete în acelaşi timp) şi include software de conversie: Audacity şi EZ Tape Converter. Ultimul dintre ele colaborează cu iTunes şi poate pune direct în această aplicaţie melodiile înregistrate. Dacă doriţi înregistrarea de la alte surse de sunet, TAPE2PC o poate face prin intermediul conectorului MIC / Line In.

Cât despre drepturile de autor, producătorul nu specifică nimic. Situaţia este undeva la mijloc între legal şi încălcarea drepturilor de autor. Ai plătit pentru melodii când ai cumpărat caseta, dar trecerea lor în format digital este un subiect interpretabil. Ţelul caselor de discuri este să vândă cât mai mult, chiar dacă asta înseamnă achiziţionarea unei melodii de două ori.

Ion Audio - TAPE2PC

Urmărește Go4IT.ro pe Google News