Staţiile de gaming Acer Predator Orion 9000, disponibile şi în magazinele din România

27.03.2018
Staţiile de gaming Acer Predator Orion 9000, disponibile şi în magazinele din România

Acer Predator Orion 9000 vine echipat, în versiunea de top, cu un procesor cu 18 nuclee şi 4 procesoare grafice, pentru performanţe la cel mai înalt nivel în jocurile video şi la crearea de conţinut.

Anunţate în septembrie la IFA Berlin, staţiile de gaming Predator Orion 9000 sunt disponibile acum şi în magazinele partenerilor Acer din România. PC-urile Orion 9000 se pretează inclusiv la folosirea cu aplicaţii de realitate virtuală şi suportă rezoluţii peste 8K UHD, fiind echipate, în versiunea de top, cu un procesor Intel Core i9 Extreme Edition, cu 18 nuclee şi 36 de threaduri şi o placă grafică NVIDIA GeForce GTX 1080Ti.

Predator Orion 9000 se prezintă într-o carcasă cu nuanţe negru şi argintiu, amintind de o navă spaţială, cu iluminare RGB de-a lungul laturilor panoului frontal. PC-ul dispune de două mânere pentru transport şi roţi îmbrăcate în fibră texturată de carbon. Panourile laterale se deschid fără unelte speciale, simplificând upgrade-urile de componente, iar capacul superior, cu sistem de deschidere push-open, oferă posibilitatea de a schimba rapid ventilatoarele. Un suport frontal pentru căşti şi ghidajele pentru cabluri ajută la păstrarea ordinii.

Seria Predator Orion 9000 dispune de răcire cu lichid şi tehnologie IceTunnel 2.0, dezvoltată de Acer. IceTunnel 2.0 este o soluţie avansată de management al fluxului de aer, care împarte întregul sistem în mai multe zone de temperatură, fiecare cu propriul tunel de aer care elimină căldura în exterior. PC-ul permite instalarea unui număr de până la cinci ventilatoare cu diametrul de 120 mm, situate în faţă, deasupra şi în spatele carcasei. Plăcile grafice dispun de ventilatoare tip suflantă, care elimină căldura prin spate, iar sursa de alimentare este izolată pentru a se evita interferenţele de temperatură.

În echiparea standard, acest model are 128GB memorie DDR4 SDRAM, stocare pe un HDD de 2TB şi un SSD cu capacitate de 512GB, alături de o placă grafică NVIDIA GeForce GTX 1080Ti.

 În ceea ce priveşte funcţia de overclocking, aceasta poate intra în funcţiune la simpla apăsare a unui buton care selectează nivelul „turbo” de performanţă.

Posibilităţile de conectarea de periferice acoperă opt porturi USB 3.1 Gen 1 şi a două porturi USB 2.0, plus un port HDMI.

Staţiile de gaming din seria Predator Orion 9000 sunt disponibile în magazinele partenerilor Acer din România la un preţ recomandat începând de la 20999 Lei.

 

Tags:
Urmărește Go4IT.ro pe Google News
Aurelian Mihai
Aurelian Mihai
Aurelian Mihai este cel mai vechi redactor al site-ului Go4it.ro. Are 14 ani de experienţă în presa IT şi cunoștințe ample din sfera tehnologiei. Înainte de a ajunge la Go4it, Aurelian a fost redactor pentru revista XtremPC, acoperind rubrica de știri, desfășurarea de teste comparative și ... citește mai mult