Xiaomi Mi Laser Projector, televizor cu proiecţie laser la preţ sub 1500 dolari

Parte din gama de accesorii Mi gadget, Mi Laser Projector este promovat ca un televizor cu proiecţie laser capabil să ofere o experienţă la nivel de cinema afisând imagini cu diagonală de până la 150”.

Gândit pentru folosirea în rolul de televizor, Mi Laser Projector foloseşte o  sursă de lumină LED cu o durată de viaţă estimată la 25000 ore, sau 34 de ani în condiţiile unei utilizării medii timp de două ore pe zi. Spre deosebire de alte proiectoare cu tehnologie laser existente pe piaţă, Mi Laser Projector oferă o luminozitate maximă de 5000 lumeni, mai mult decât suficient pentru folosirea în spaţii care nu sunt amenajate în mod expres pentru eliminarea surselor de lumină ambiantă.

Opţiunile pentru conectare includ trei intrări HDMI, intrare A/V şi ieşiri pentru sunet de tip analogic şi digitală S/PDIF, pentru conectarea unui sistem audio extern. Nu lipseşte nici funcţionalitatea Smart TV şi conectorul Ethernet pentru acces la internet, respectiv funcţia Media Player pentru redarea filmelor păstrate pe dispozitive de stocare cu interfaţă USB 3.0.

Cu dotări greu de egalat la acest nivel de preţ, Mi Laser Projector din păcate a fost lansat doar pentru piaţa din China, Xiaomi neoferind informaţii privind disponibilitatea acestui model în pieţele de desfacere internaţionale.

închide
Pasionat de gadgeturi? Şi noi!
Vrei să primeşti primul cele mai noi ştiri despre gadgeturile care îţi îmbunătăţesc viaţa zilnic?
Abonează-te la newsletter-ul Go4it şi fii sigur că eşti la curent cu tot ce e nou în IT&C.
Nu uita să-ţi verifici adresa de e-mail şi să confirmi abonarea printr-un click pe link-ul din mail-ul primit .
Sunt deja abonat