Două milioane de precomenzi pentru iPhone 5 în 24 de ore

17.09.2012
Două milioane de precomenzi pentru iPhone 5 în 24 de ore

Lansarea noului iPhone 5 a fost urmată de două valuri opuse de opinii şi, sincer să fim, nici nu aşteptam altceva. În timp ce unii au aplaudat saltul la o diagonală mai mare a ecranului, noul chip Apple A6 şi ajustările de dimensiuni ale terminalului, alţii au fluierat saltul cam neconvingător al specificaţiilor şi opţiunilor software.

Aceste discuţii nu au împiedicat două milioane de clienţi să facă precomenzi în primele 24 de ore de disponibilitate ale noului terminal, depăşind astfel recordurile stabilite acum doi ani de iPhone 4, care a atras 600.000 de clienţi, şi anul trecut de modelul iPhone 4S, care a atras 1.000.000 de precomenzi, ambele în acelaşi interval de timp.

După cum menţionam acum câteva zile, stocul de terminale disponibile în ziua lansării a fost epuizat în prima ora de la deschiderea paginii pentru precomenzi, restul clienţilor intrând într-o coadă de aşteptare care are o perioadă estimată de livrare de două săptămâni. Primele modele vor ajunge în mâinile utilizatorilor pe data de 21 septembrie, când iPhone 5 va deveni disponibil în Statele Unite, Canada, Marea Britanie, Australia, Franţa, Germania, Japonia, Singapore şi Hong Kong.

Tags:
Urmărește Go4IT.ro pe Google News