Huawei adaugă opţiunea Face Unlock şi pentru modelul Honor 9 Lite

22.02.2018
Huawei adaugă opţiunea Face Unlock şi pentru modelul Honor 9 Lite

Următoarea actualizare OTA pentru modelul Honor 9 Lite va aduce una dintre funcţiile păstrate iniţial ca o exclusivitate pentru dispozitivele mai bine cotate, Honor 7X şi View 10.

Suportată de hardware-ul folosit, funcţia de autentificare prin recunoaştere facială a fost intens solicitată de utilizatori, Huawei decizând să răspundă provocării.

Pentru început, actualizarea care introduce opţiunea Face Unlock pe telefoanele Honor 9 Lite este livrată utilizatorilor din India, disponibilitatea la nivel global urmând să fie asigurată până la data de 5 martie.

Disponibil cu preţul de 229 euro la pachet retail, Honor 9 Lite rulează ultima versiune de Emotion UI, bazată pe Android Oreo. Senzorul de amprentă este poziţionat pe partea din spate.

Carcasa de 7.6 mm grosime adăposteşte un acumulator de 3000 mAh, însă principalul element de atracţie este ecranul cu rezoluţie FHD+ (2160×1080), protejat sub un scut din sticlă Gorilla Glass cu margini curbate.

La interior, Honor 9 Lite se aseamănă destul de mult cu modelul Honor 7X, folosind acelaşi chipset Kirin 659 pe 16 nm, prevăzut cu CPU octa-core. Configuraţia este completată cu 3GB memorie RAM, conectivitate LTE, Wi-Fi AC şi nu mai puţin de patru camere foto în configuraţie 13MP + 2MP, atât la partea din spate cât şi deasupra ecranului. Memoria internă de 32GB sau 64GB poate fi extinsă prin intermediul unui card micro-SD cu capacitate maximă de 256 GB.

 

Tags:
Urmărește Go4IT.ro pe Google News
Aurelian Mihai
Aurelian Mihai
Aurelian Mihai este cel mai vechi redactor al site-ului Go4it.ro. Are 14 ani de experienţă în presa IT şi cunoștințe ample din sfera tehnologiei. Înainte de a ajunge la Go4it, Aurelian a fost redactor pentru revista XtremPC, acoperind rubrica de știri, desfășurarea de teste comparative și ... citește mai mult