LG V5, cel mai ieftin smartphone V-series este pregătit de lansare

09.12.2016

Ferm ancorate la gama premium, LG V20 şi predecesorul LG V10 au impresionat cu performanţa camerei foto şi prezenţa unui ecran secundar, responsabil cu afişarea notificărilor. Profitând de reputaţia bună câştigată la gama premium, LG va lansa şi un model V-series adresat cumpărătorilor cu buget mediu, care însă nu pare să aibă mai nimic în comun cu dispozitivele deja lansate.

Pregătit de lansare cu numele LG V5, noul smartphone foloseşte o carcasă din plastic şi păstrează vechiul conector micro USB 2.0. Carcasa prevăzută cu capac demontabil ascunde probabil un acumulator detaşabil, însă nu este clar dacă acesta suportă funcţia de încărcare rapidă.

Lentila supradimensionată aplicată camerei foto sugerează prezenţa unui modul optic cu performanţe superioare. Tot la partea din spate găsim şi senzorul biometric, plasat sub LED-ul camerei foto.

În faţă găsim un ecran de 5.3” ale cărui specificaţii nu sunt cunoscute momentan. De asemenea, nu este clar dacă LG V5 a preluat ecranul secundar prezent la modelele mai costisitoare din serie, însă poziţionarea camerei frontale şi a senzorului de proximitate par să indice contrariul.

Din puţinele detalii disponibile aflăm că LG V5 vine într-o carcasă cu dimensiuni 148.65 x 75.30 x 7.5/8 mm, puţin mai voluminoasă datorită construcţie din plastic.

Tags:
Urmărește Go4IT.ro pe Google News
Aurelian Mihai
Aurelian Mihai
Aurelian Mihai este cel mai vechi redactor al site-ului Go4it.ro. Are 14 ani de experienţă în presa IT şi cunoștințe ample din sfera tehnologiei. Înainte de a ajunge la Go4it, Aurelian a fost redactor pentru revista XtremPC, acoperind rubrica de știri, desfășurarea de teste comparative și ... citește mai mult