Motorola Moto X ar putea dispune de un scut Gorilla Glass cu totul special

Motorola Moto X ar putea dispune de un scut Gorilla Glass cu totul special

Moto X, noul smartphone high-end de la Motorola, ar putea primi un scut Gorilla Glass cu totul special, având caracteristici care fac telefonul mai confortabil de manevrat şi ţinut în palme.

Motorola Moto X - imagine concept

Denumit Magic Glass, noul scut din sticlă minerală este bazat pe o variantă modificată a tehnologiei Gorilla Glass, care permite acoperirea nu doar a ecranului, ci întreaga faţă a telefonului şi laturile acestuia. Rezultatul este o îmbinare perfectă a carcasei, fără goluri sau margini de natură să incomodeze la atingere.

În afară de scutul Magic Glass, Moto X ar putea beneficia şi de pe urma unui nou procedeu pentru rigidizarea carcasei, ce presupune folosirea unei structuri metalice realizată din aluminiu laminat, foarte uşor şi mai rezistent decât materialele utilizate în mod tradiţional.

Motorola Moto X - carcasă ranforsată cu structură din aluminiu laminat

Potrivit zvonurilor circulate până acum, Moto X va avea un ecran de 4,7 inch cu rezoluţie de 1280 x 720, 2 GB memorie RAM, 16 GB spaţiu de stocare intern şi acumulator de 2200 mAh. Lista dotărilor mai cuprinde un modul WiFi N/AC, cameră foto cu senzor de 10,5 MP şi cameră frontală de 2,1 MP, respectiv modul NFC. Acestora li se adaugă şi o serie de funcţii software interesante, care vin în completarea experienţei de utilizare.

Motorola Moto X - ce se ascunde sub capacul pentru baterie

Din fericire pentru detalii complete mai avem de aşteptat doar până în data de 1 august, când Motorola va prezenta oficial noul Moto X în cadrul unui eveniment organizat la New York.

Urmărește Go4IT.ro pe Google News
Aurelian Mihai
Aurelian Mihai
Aurelian Mihai este cel mai vechi redactor al site-ului Go4it.ro. Are 14 ani de experienţă în presa IT şi cunoștințe ample din sfera tehnologiei. Înainte de a ajunge la Go4it, Aurelian a fost redactor pentru revista XtremPC, acoperind rubrica de știri, desfășurarea de teste comparative și ... citește mai mult