JVC lansează până la urmă GZ-HD3

19.07.2007
JVC lansează până la urmă GZ-HD3

Săptămâna trecută vă prezentam camera video compactă GZ-HD3, un proiect al JVC aflat încă în stadiul de dezvoltare. Se pare că proiectul era deja terminat şi aproape de lansare, fapt care s-a întâmplat astăzi.

Avem aşadar şi specificaţiile tehnice finale. Cei trei senzori RGB (3-CCD), împreună cu procesorul de imagine HD Gigabrid (proprietar JVC), oferă rezoluţia maximă de înregistrare 1440×1080 pixeli la un flux de date maxim de 30 Mbps. În cazul în care se optează pentru stocarea pe carduri de memorie SDHC, şi nu pe harddisk-ul intern de 60 GB, fluxul maxim de date scade la 22 Mbps.

JVC GZ-HD3 oferă un port de ieşire HDMI, ecran de 2.8” şi stabilizare digitală de imagine, nu optică. Sistemul de lentile poartă marca HD Konica Minolta, companie care în urmă cu câţiva ani a abandonat producţia de camere foto digitale. JVC mai specifică o autonomie de cinci ore pentru GZ-HD3, dacă se înregistrează pe harddisk la rezoluţie maximă.

Septembrie se pare că va fi luna în care JVC GZ-HD3 va fi disponibilă, iar primii vizaţi sunt americanii, care vor intra în posesia camerei pentru 1.300$.

JVC GZ-HD3

JVC GZ-HD3

Urmărește Go4IT.ro pe Google News