Carrefour: Trei dispozitive neașteptate și produse atractive, aflate la promoție, din oferta actuală

10.06.2021
Carrefour: Trei dispozitive neașteptate și produse atractive, aflate la promoție, din oferta actuală

Carrefour a introdus noi produse în portofoliu, iar printre acestea se găsesc trei gadgeturi oarecum neașteptate în oferta companiei.

Lanțul de retail vinde, în această perioadă, trei boxe inteligente, respectiv modelele Google Nest Mini 2, Apple HomePod Mini și Amazon Echo Dot 4.

Modelul de la Google costă 149,9 lei și este disponibil în culoarea Coral. Dispozitivul primește comenzi prin intermediul asistentului vocal digital Google Asistant.

Apple HomePod Mini (disponibilă în culoarea gri) funcționează pe baza Siri și costă 599,9 lei, iar Amazon Echo Dot 4 (negru), care folosește asistentul Alexa, are prețul de 239,99 lei.

Cele trei boxe inteligente dispun de conexiuni Bluetooth și Wi-Fi.

Citește și: Lidl: Selecție de produse interesante din oferta actuală a magazinelor

Cu preț redus este vândută boxa externă JBL Boombox 2. Aceasta are suprafața acoperită cu material textil în culori de camuflaj, oferă autonomie de până la 24 de ore, poate funcționa ca baterie externă pentru alte dispozitive și beneficiază de certificare IPX7 pentru rezistență la apă. Dispozitivul costă 1999,9 lei, mai puțin decât la eMAG, unde are prețul, în momentul actual, de 2.051 de lei.

Un gadget interesant în oferta Carrefour

Un gadget inedit, din oferta actuală de electronice a retailerului, este ceasul cu radio Blaupunkt CR85WH. Acesta include placă de încărcare wireless pentru dispozitive electronice.

Dispozitivul costă 199,9 lei, cu 100 de lei mai puțin decât la eMAG. Ceasul mai include senzori pentru temperatură, interior și exterior.

*Notă: Go4it.ro vă prezintă produse interesante din oferta actuală a Carrefour, dar nu le recomandă și nu garantează pentru calitatea lor

Sursa: Carrefour.ro

CITEȘTE ȘI:

Top 10 cele mai urmărite filme din istoria Netflix. Surpriza de pe prima poziție

Lidl va vinde un produs ieftin, dar util pentru cei care pleacă în concediu

Ce produse interesante are Kaufland în ofertă începând cu 9 iunie

Produse interesante, inedite sau cu preț redus din oferta actuală a Dedeman

Urmărește Go4IT.ro pe Google News
Alex Manole
Alex Manole
Alex Manole este un tânăr jurnalist, aflat la început de carieră, absolvent al Facultății de Jurnalism și Științele Comunicării din București. Alex este pasionat de gaming, internet și tehnologii neobișnuite. citește mai mult