Lidl va vinde, începând de joi, un tracker de fitness accesibil

08.02.2022
Lidl va vinde, începând de joi, un tracker de fitness accesibil

În magazinele Lidl va fi disponibilă, începând de joi, o brățară de fitness marca Silvercrest, cu preț accesibil.

Dispozitivul înregistrează numărul de pași, distanța parcursă, momentele de activitate intensă, monitorizează somnul și estimează caloriile consumate. Mai mult, brățara de fitness oferă suport pentru mai multe tipuri de exerciții, printre care amintim: alergare, ciclism sau înot.

Tracker-ul are ecran color și oferă suport pentru notificări, pentru apeluri primite, SMS-uri sau mesaje primite pe WhatsApp.

Potrivit producătorului, acumulatorul oferă o autonomie maximă de 4 zile atunci când dispozitivul este utilizat și de până la 10 zile în stand-by (așteptare)

Dispozitivul befeciază de certificare pentru rezistență la praf și apă (rating IP67). Asta înseamnă că tracker-ul poate fi scufundat, în apă dulce, la adâncimi de până la 1,5 metri, timp de maxim 30 de minute.

Brățara de fitness se conectează la smartphone-uri, via Bluetooth, prin intermediul aplicației SilverCrest dedicate, disponibilă în magazinele virtuale Google Play și App Store.

Un alt dispozitiv smart disponibil acum în oferta Lidl este un aspirator robot. Acesta are autonomie maximă de 90 de minute și oferă două moduri de curățare.

CITEȘTE ȘI:

Lidl: Trei aspiratoare interesante disponibile acum în magazinele retailerului

Tracker-ul de Fitbit Charge 5 a fost lansat, cu ecran mai bun și autonomie ridicată

REVIEW Fitbit Sense: Probabil cel mai bun ceas de fitness din lume

Urmărește Go4IT.ro pe Google News
Alex Manole
Alex Manole
Alex Manole este un tânăr jurnalist, aflat la început de carieră, absolvent al Facultății de Jurnalism și Științele Comunicării din București. Alex este pasionat de gaming, internet și tehnologii neobișnuite. citește mai mult