Ce oferă cel mai ieftin camper electric din lume, care costă 4.800 de dolari pe Alibaba

04.03.2021
Ce oferă cel mai ieftin camper electric din lume, care costă 4.800 de dolari pe Alibaba

Alibaba are în ofertă foarte multe vehicule electrice ciudate, inclusiv un camper care costă doar 4.800 de dolari. Acesta poate transporta doi pasageri și oferă strictul necesar pentru o evadare.

Vehiculul pe trei roți seamănă cu un tuk-tuk. În spate se găsesc: un pat rabatabil în care încap două persoane, o masă, o plită cu gaz, prize și diferite spații pentru depozitare. Podeaua este realizată, atenție, din lemn! Spații de depozitare suplimentare și prize se găsesc și în exterior, în partea din spate.

Citește și: Cea mai ieftină mașină electrică din lume costă 930 de dolari

Cei care dețin camperul nu ar trebui să planifice excursii în locuri îndepărtate. Vehiculul atinge o viteză maximă de 40 km/h și are o baterie, cu plumb și acid, de 7,2 kWh. Autonomia maximă oferită este de 155 de km, iar motorul are o putere de 4.000 W.

Pe plafonul cu suprafață de 3,5 x 1,5 metri pot fi montate panouri solare cu putere maximă de aproximativ 800 W.

La prețul de bază de 4.800 de dolari se adaugă și costurile de livrare. De exemplu, dacă vehiculul este comandat din SUA, costurile sunt de aproximativ 2.500 de dolari.

Pentru cei care comandă mai multe unități, prețul scade. La un pachet de 500 de vehicule, prețul unui camper este de 3.000 de dolari.

Sursa: Electrek

CITEȘTE ȘI:

Nu-i chiar un Cybertruck, dar e accesibil. Cel mai ieftin pickup electric costă 4.000 de dolari și poate fi comandat pe internet

Ce poți face cu cele mai ieftine mașini electrice vândute online în România. Se încarcă la priză și pot fi folosite iarna

Prima mașină electrică produsă în serie în Rusia costă mai puțin de 5.500 de euro

Urmărește Go4IT.ro pe Google News
Adrian Popa
Adrian Popa
Adrian Popa este coordonator al site-urilor Go4it.ro și Go4games.ro. Are 17 ani de experiență în presa centrală și a debutat ca jurnalist specializat pe economie/piețe financiare. Înainte de a ajunge la Grupul de presă Gândul, Adrian a fost redactor-șef la Mediafax.ro și Gandul.ro (fostul ... citește mai mult