O companie chineză a lansat Punk Cat, o clonă electrică de Volkswagen Beetle

22.04.2021
O companie chineză a lansat Punk Cat, o clonă electrică de Volkswagen Beetle

Chinezii vor vinde o „broscuță” electrică înaintea Volkswagen. La salonul Auto Shanghai, marca Ora a prezentat Punk Cat, o clonă electrică de Beetle.

Numele a fost ales în urma unui sondaj ținut pe internet. Mulți cred că mașina trebuia să se numească „Copy Cat”, deoarece copiază atât de bine modelul european. Compania chineză mai produce automobile care se numesc Good Cat, White Cat și Black Cat.

Ora, care este divizia integral alectrică a grupului auto chinez Great Wall Motors, a anunțat și un model electric care seamănă foarte mult cu Porsche Panamera. Acesta se va numi Lightning Cat.

Ora Lightning Cat (Foto: captură de ecran)

Spre deosebire de modelul Beetle original, care avea trei uși, Punk Cat are patru. Interiorul mașinii este strălucitor și dă senzația de lux.

Ora crede că mașina va fi preferată în special de femei. Alte detalii tehnice nu se cunosc deocamdată.

În Europa, Volkswagen nu a anunțat încă planurile pe care le are în legătură cu legendarul model Beetle. Multă lume așteaptă o versiune electrică a mașinii.

Sursa: Insideevs

După Passat, Volkswagen mai renunță la un model, pentru a se concentra pe mașini electrice pentru mase

Se apropie anul în care BMW crede că jumătate din mașinile vândute vor fi electrice

Încă o marcă auto germană de lux a anunțat că nu mai dezvoltă noi motoare diesel și pe benzină

Urmărește Go4IT.ro pe Google News
Adrian Popa
Adrian Popa
Adrian Popa este coordonator al site-urilor Go4it.ro și Go4games.ro. Are 17 ani de experiență în presa centrală și a debutat ca jurnalist specializat pe economie/piețe financiare. Înainte de a ajunge la Grupul de presă Gândul, Adrian a fost redactor-șef la Mediafax.ro și Gandul.ro (fostul ... citește mai mult