Elon Musk crede că acest produs este o nouă „mină de aur” pentru Tesla

29.10.2020
Elon Musk crede că acest produs este o nouă „mină de aur” pentru Tesla
Foto: Profimedia Images

Elon Musk a declarat că următorul produs extraordinar pentru Tesla este Solar Roof (Acoperișul Solar), iar acest lucru va deveni evident anul viitor.

Șeful celui mai mare constructor de automobile electrice din lume a făcut declarația în timpul conferinței pe care a avut-o recent cu investitorii după prezentarea rezultatelor financiare pentru cel de-al treilea trimestru fiscal al acestui an.

Citește și – ANALIZĂ: Potrivit lui Elon Musk, șeful Tesla, acest metal este „noul aur”

„Când te uiți la cartier în viitor, zeci de ani de acum, ce vrei? Ce produse îți vor face viața mai bună? Ce viitor vrei? Cred că un viitor în care avem acoperișuri frumoase, care generează energie, dar sunt rezistente și mai bune din toate punctele de vedere decât acoperișurile obișnuite, acesta este viitorul pe care îl dorim”, a spus Musk.

Foto: Tesla

Compania se pregătește pentru o cerere mai mare pentru acest produs și angajează oameni în domeniu.

În cel de-al treilea trimestru al acestui an, livrările de acoperișuri solare ale Tesla s-au dublat comparativ cu perioada similară din 2019, ajungând la 57 MW, potrivit antreprenorului.

Potrivit unor zvonuri, compania se pregătește să extindă serviciul în Canada. Recent, Tesla a redus prețul Solar Roof cu 40% și a îmbunătățit materialul de izolație folosit sub panourile solare.

Sursa: Electrek

CITEȘTE ȘI:

Citește și – FOTO: Cum arată mașina pe care o conduce zi de zi șeful Tesla, Elon Musk

Citește și: Un furnizor Tesla susține că a realizat o baterie care ține 16 ani și 2 milioane de km

Urmărește Go4IT.ro pe Google News
Adrian Popa
Adrian Popa
Adrian Popa este coordonator al site-urilor Go4it.ro și Go4games.ro. Are 17 ani de experiență în presa centrală și a debutat ca jurnalist specializat pe economie/piețe financiare. Înainte de a ajunge la Grupul de presă Gândul, Adrian a fost redactor-șef la Mediafax.ro și Gandul.ro (fostul ... citește mai mult