VIDEO: Modul bizar în care o tânără a devenit populară pe TikTok

22.11.2020
VIDEO: Modul bizar în care o tânără a devenit populară pe TikTok
Foto: captură din video

Oamenii sunt dispuși să facă multe lucruri bizare pentru a avea parte de cele „15 minute de faimă” pe internet la care visează, iar când credeam că nu ne mai poate mira nimic, o tânără ne-a contrazis.

O utilizatoare de TikTok a devenit o celebritate pe rețeaua de socializare după ce a publicat pe platformă un clip video bizar.

Nana May, care are contul @junglequeen_, s-a filmat în timp ce trăgea un „aer” destul de zgomotos. Mai întâi, însă, tânăra și-a ridicat un picior sus, în aer. După ce s-a „eliberat”, ea i-a salutat pe privitori ca și cum nimic nu s-ar fi întâmplat. Incidentul l-a surprins chiar și pe câinele aflat lângă May, care o privește nedumerit.

@junglequeen_♬ Fart – Nana May??

Clipul video realizat de tânără are milioane de vizualizări. Combinația de fată atractivă care face ceva tabu a dat, cum era de așteptat, roade.

Foarte mulți dintre cei care au privit clipul video s-au arătat dezgustați de ce a făcut tânăra. Pe TikTok au apărut foarte multe reacții.

@walprurg1s##duet with @junglequeen_♬ Fart – Nana May??

Nana a devenit populară peste noapte pe TikTok după ce a publicat clipul video respectiv. Numărul fanilor ei a „explodat” și a ajuns la 1,4 milioane.

Sursa: DailyDot.com

CITEȘTE ȘI:

VIDEO: Cadoul primit de bărbatul care a făcut faimos sucul din clipul „Dreams” de pe TikTok

VIDEO: Modul în care o tânără cu ochi de vultur și-a dat seama că este înșelată de iubit

Descoperirea bizară făcută de o tânără după ce a lipsit trei luni din casă

 

Urmărește Go4IT.ro pe Google News
Alex Manole
Alex Manole
Alex Manole este un tânăr jurnalist, aflat la început de carieră, absolvent al Facultății de Jurnalism și Științele Comunicării din București. Alex este pasionat de gaming, internet și tehnologii neobișnuite. citește mai mult