VIDEO: Modul bizar în care o tânără a devenit populară pe TikTok

22.11.2020
VIDEO: Modul bizar în care o tânără a devenit populară pe TikTok
Foto: captură din video

Oamenii sunt dispuși să facă multe lucruri bizare pentru a avea parte de cele „15 minute de faimă” pe internet la care visează, iar când credeam că nu ne mai poate mira nimic, o tânără ne-a contrazis.

O utilizatoare de TikTok a devenit o celebritate pe rețeaua de socializare după ce a publicat pe platformă un clip video bizar.

Nana May, care are contul @junglequeen_, s-a filmat în timp ce trăgea un „aer” destul de zgomotos. Mai întâi, însă, tânăra și-a ridicat un picior sus, în aer. După ce s-a „eliberat”, ea i-a salutat pe privitori ca și cum nimic nu s-ar fi întâmplat. Incidentul l-a surprins chiar și pe câinele aflat lângă May, care o privește nedumerit.

@junglequeen_♬ Fart – Nana May??

Clipul video realizat de tânără are milioane de vizualizări. Combinația de fată atractivă care face ceva tabu a dat, cum era de așteptat, roade.

Foarte mulți dintre cei care au privit clipul video s-au arătat dezgustați de ce a făcut tânăra. Pe TikTok au apărut foarte multe reacții.

@walprurg1s##duet with @junglequeen_♬ Fart – Nana May??

Nana a devenit populară peste noapte pe TikTok după ce a publicat clipul video respectiv. Numărul fanilor ei a „explodat” și a ajuns la 1,4 milioane.

Sursa: DailyDot.com

CITEȘTE ȘI:

VIDEO: Cadoul primit de bărbatul care a făcut faimos sucul din clipul „Dreams” de pe TikTok

VIDEO: Modul în care o tânără cu ochi de vultur și-a dat seama că este înșelată de iubit

Descoperirea bizară făcută de o tânără după ce a lipsit trei luni din casă