Craniul unui bărbat dispărut în 2012, descoperit pe un șemineu, cu ochelari de soare

28.10.2020
Craniul unui bărbat dispărut în 2012, descoperit pe un șemineu, cu ochelari de soare
Foto: Shutterstock

Un bărbat care dispăruse în 2012 a fost declarat oficial mort după ce craniul lui a fost descoperit pe un șemineu, purtând ochelari de soare.

Biroul șerifului din Morgan County, SUA, a fost informat în legătură cu craniul. După ce l-au ridicat, oamenii legii l-au trimis la laborator și ulterior au aflat că i-a aparținut lui Junior Willie McCann, un bărbat din statul american Tennessee dispărut în septembrie 2012, la vârsta de 79 de ani.

Craniul a fost găsit de proprietarul casei în care se află șemineul în martie 2019. Anchetatorii au cercetat zona indicată de acesta, dar nu au găsit restul rămășițelor lui McCann.

„Cineva a plasat craniul pe un șemineu, apoi i-a pus ochelari de soare. Craniul a rămas acolo până când biroul șerifului a fost informat în legătură cu existența lui”, a transmis procurorul districtual șef, Russell Johnson.

Nu știm, deocamdată, de ce proprietarul șemineului ținea în casă un craniu uman și nici de ce i-a pus ochelari de soare.

Șeriful a apelat la public pentru a ajuta cu orice informații ar putea ajuta la rezolvarea cazului. Suspectă în cazul morții lui McCann a fost o rudă a acestuia, dar persoana respectivă a decedat, de asemenea, între timp.

Aceasta nu este singura descoperire bizară făcută recent în SUA. Un tânăr de 25 de ani a murit după ce a căzut într-o prăpastie în statul american Arizona, iar la recuperarea corpului neînsuflețit autoritățile au făcut o descoperire neașteptată: alte rămășițe umane.

Se crede că persoana respectivă a sfârșit în același mod.

Sursa: People

CITEȘTE ȘI: 

Un bărbat care a cumpărat o armă din 1863 a făcut o descoperire neașteptată în interior

O femeie a căzut de pe o stâncă în timp ce logodnicul îi făcea poze cu telefonul

Urmărește Go4IT.ro pe Google News
Alex Manole
Alex Manole
Alex Manole este un tânăr jurnalist, aflat la început de carieră, absolvent al Facultății de Jurnalism și Științele Comunicării din București. Alex este pasionat de gaming, internet și tehnologii neobișnuite. citește mai mult