FOTO: Surpriza de care au parte cei care trec pe autostrada de lângă o pădure

05.03.2021
FOTO: Surpriza de care au parte cei care trec pe autostrada de lângă o pădure

O companie din SUA a plantat, într-o pădure, posibil cel mai mare smiley din lume. Aceasta a fost realizat de Hampton Lumber în statul Oregon și măsoară 80 de metri în diametru.

Fiind poziționat pe un deal, punctul de atracție este vizibil de pe autostrada din apropiere.

Acest smiley special este galben datorită arborilor Douglas din care este realizat. Gura și ochii sunt realizate din larice.

Lucrarea a fost efectuată în 2011 de către angajați ai Hampton Lumber. Operațiunea a durat o săptămână. Cercul, cu o suprafață de 0,5 hectare, a fost trasat cu o frânghie lungă.

A forester planted a few larch trees in the Douglas fir forest in Oregon to create a smiley face

Există și alte creații similare, în alte locuri. Echipajul unui elicopter de căutare și salvare a redescoperit recent „inima din pădure”, care reprezintă tributul emoționant adus de un bărbat soției lui.

Aparatele de zbor descoperă frecvent lucruri neobișnuite în păduri. Un utilizator de dronă a fotografiat o pădure în forma numelui lui Lenin, primul conducător al Uniunii Sovietice. Pădurea nu este unică. Un fermier din Texas a plantat una similară în anii ’90, care reprezintă numele său, „LUECKE”.

Sursa: Forestry.com

CITEȘTE ȘI:

VIDEO: O dronă a surprins ceva neașteptat în turla unei biserici din Rusia

Cele mai bune fotografii realizate cu drona, premiate la Drone Photo Awards 2020

Urmărește Go4IT.ro pe Google News
Alex Manole
Alex Manole
Alex Manole este un tânăr jurnalist, aflat la început de carieră, absolvent al Facultății de Jurnalism și Științele Comunicării din București. Alex este pasionat de gaming, internet și tehnologii neobișnuite. citește mai mult