Uraganaul Ian: Controversă după ce o jurnalistă a protejat microfonul într-un mod inedit

29.09.2022
Uraganaul Ian: Controversă după ce o jurnalistă a protejat microfonul într-un mod inedit

O prezentatoare de televiziune, care transmitea informații despre Uraganul Ian, a găsit o modalitate mai „neortodoxă” de a-și proteja microfonul în timpul ploii. Femeia a fost filmată, în timpul unei transmisiuni live, cu dispozitivul acoperit cu un… prezervativ.

Imaginea a devenit virală pe rețelele de socializare online. „Microfoanele vin acum cu un sfârc în capăt? Sau este o protecție improvizată cunoscută și ca prezervativ?”, a scris persoana care a publicat imaginea pe platforma Reddit.

La momentul redactării articolului postarea avea aproape 45.000 de aprecieri și a generat mii de comentarii. Glumele s-au ținut lanț.

Microfoanele nelubrifiate pentru protejarea microfoanelor sunt standard în industrie”, a scris un membru al comunității r/funny.

Citește și: O jurnalistă care lucra de acasă le-a arătat telespectatorilor mai mult decât ar fi dorit – VIDEO

„[Prezervativul] Este bun și în caz de descărcare accidentală”, a glumit o altă persoană. „Așa transmiți într-un mod sigur despre uragan (Uraganul Ian – n.e.)”, este o altă glumă.

Momentul a devenit viral și pe Twitter.


Jurnalista surprinsă în ipostaza inedită, Kyla Galer, este din Florida. Femeia lucrează pentru canalul de televiziune NBC2.

Galer s-a apărat într-un story publicat pe contul ei de Instagram și a spus că aceasta este o modalitate bună de a proteja microfonul. „Este ceea ce credeți că este. Este un prezervativ. Ajută la protejarea echipamentului”, a spus ea.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Kyla Galer (@kylagaler)

Uraganul Ian, de categorie 4, se apropie de Florida. Miercuri, furtuna a ajuns în Golful Floridei. Au fost ploi abundente și vânturi care au atins viteze de 250 de km/h.

 

Urmărește Go4IT.ro pe Google News
Alex Manole
Alex Manole
Alex Manole este un tânăr jurnalist, aflat la început de carieră, absolvent al Facultății de Jurnalism și Științele Comunicării din București. Alex este pasionat de gaming, internet și tehnologii neobișnuite. citește mai mult