Platforma Twitch, dată în judecată de un bărbat deranjat de utilizatoarele atractive

26.06.2020
Platforma Twitch, dată în judecată de un bărbat deranjat de utilizatoarele atractive

Un bărbat a dat în judecată serviciul de streaming de jocuri video Twitch pe motiv că nu mai suportă să fie expus la conținutul „cu caracter sexual” produs de către unele utilizatoare de pe platformă.

Erik Estavillo cere daune în valoare de 25 de milioane de dolari de la compania deținută de gigantul Amazon, transmite Kotaku Australia.

Bărbatul susține că platforma de streaming îi exacerbează dependența de sex, deoarece le permite unor utilizatoare populare să se îmbrace provocator. De aceea, el cere justiției ca nume cunoscute – precum Amouranth, Quqco, ST Peach, Alinity sau JadeytheJaguar – să fie eliminate de pe Twitch.

 

View this post on Instagram

 

Hiyaaa loves ?? felt like striking a pose! Also check out my new YT vid in my link! Thank you guys for the support . . . New YouTube Vid in my Bio! www.twitch.tv/jadethejaguar Twitter.com/jadethejaguar . . . #gamergirl #justchatting #fashion #instalove #girlstreamerlove #instagood #me #cute #tbt #photooftheday #twitch #instamood #tweegram #iphoneonly #picoftheday #igers #girl #beautiful #instadaily #follow #happy #fun #ootd #twitchstreamer #bestoftheday #instagramhub #igdaily #streamer #like4like #model

A post shared by jadethejaguar (@jadeythejaguar) on


Potrivit lui, sistemul de filtrare a canalelor din Twitch este prost realizat și nu îi permite să evite thumbnail-urile în care apar femei îmbrăcate provocator.

Războiul bărbatului cu marii giganți din gaming

Într-adevăr, multe dintre femeile care fac streaming de jocuri video pe platformă obişnuiesc să apară în faţa camerei web cu un decolteu generos sau îmbrăcate sumar, pentru a avea o audienţă mai mare.

Din documentele depuse în instanță aflăm că Estavillo urmărește 786 de femei pe platformă și niciun bărbat.

Estavillo are mai multe procese ciudate la activ, toate fără succes. El a dat în judecată, în trecut, alte nume mari, precum Blizzard, Microsoft, Nintendo sau Sony.

Urmărește Go4IT.ro pe Google News
Adrian Popa
Adrian Popa
Adrian Popa este coordonator al site-urilor Go4it.ro și Go4games.ro. Are 17 ani de experiență în presa centrală și a debutat ca jurnalist specializat pe economie/piețe financiare. Înainte de a ajunge la Grupul de presă Gândul, Adrian a fost redactor-șef la Mediafax.ro și Gandul.ro (fostul ... citește mai mult