Platforma Twitch, dată în judecată de un bărbat deranjat de utilizatoarele atractive

Autor: Adrian Popa 26.06.2020
Platforma Twitch, dată în judecată de un bărbat deranjat de utilizatoarele atractive

Un bărbat a dat în judecată serviciul de streaming de jocuri video Twitch pe motiv că nu mai suportă să fie expus la conținutul „cu caracter sexual” produs de către unele utilizatoare de pe platformă.

Erik Estavillo cere daune în valoare de 25 de milioane de dolari de la compania deținută de gigantul Amazon, transmite Kotaku Australia.

Bărbatul susține că platforma de streaming îi exacerbează dependența de sex, deoarece le permite unor utilizatoare populare să se îmbrace provocator. De aceea, el cere justiției ca nume cunoscute – precum Amouranth, Quqco, ST Peach, Alinity sau JadeytheJaguar – să fie eliminate de pe Twitch.

 

View this post on Instagram

 

Hiyaaa loves 💕😳 felt like striking a pose! Also check out my new YT vid in my link! Thank you guys for the support . . . New YouTube Vid in my Bio! www.twitch.tv/jadethejaguar Twitter.com/jadethejaguar . . . #gamergirl #justchatting #fashion #instalove #girlstreamerlove #instagood #me #cute #tbt #photooftheday #twitch #instamood #tweegram #iphoneonly #picoftheday #igers #girl #beautiful #instadaily #follow #happy #fun #ootd #twitchstreamer #bestoftheday #instagramhub #igdaily #streamer #like4like #model

A post shared by jadethejaguar (@jadeythejaguar) on


Potrivit lui, sistemul de filtrare a canalelor din Twitch este prost realizat și nu îi permite să evite thumbnail-urile în care apar femei îmbrăcate provocator.

Războiul bărbatului cu marii giganți din gaming

Într-adevăr, multe dintre femeile care fac streaming de jocuri video pe platformă obişnuiesc să apară în faţa camerei web cu un decolteu generos sau îmbrăcate sumar, pentru a avea o audienţă mai mare.

Din documentele depuse în instanță aflăm că Estavillo urmărește 786 de femei pe platformă și niciun bărbat.

Estavillo are mai multe procese ciudate la activ, toate fără succes. El a dat în judecată, în trecut, alte nume mari, precum Blizzard, Microsoft, Nintendo sau Sony.