Logitech lansează M190, un mouse wireless pentru cei cu mâini mai mari

24.08.2020
Logitech lansează M190, un mouse wireless pentru cei cu mâini mai mari

Producătorul de accesorii și periferice Logitech a lansat mouse-ului wireless M190 Full-Size, cu o formă gândită special pentru cei cu mâini medii sau mari.

Dispozitivul are o lungime de 11,5 cm, o greutate de 90 de grame, poate fi folosit cu ambele mâini și are o rază de acțiune de până la 10 metri. Modelul nu este compatibil cu tehnologia Logitech Unifying Receiver, care permite conectarea mai multor dispozitive Logitech printr-un singur receiver.

M190 Full-Size are butoane cu forma concavă și suport suplimentar pentru palmă.

Potrivit producătorului, autonomia bateriei AA este de până la 18 luni. Mouse-ul trece automat în modul de economisire a energiei atunci când nu este utilizat. Dispozitivul are inclusă în cutie o baterie.

Mouse-ul are trei butoane și senzor optic cu rezoluție 1.000 dpi.

Dispozitivul este disponibil în patru culori: roșu, albastru, argintiu și charcoal. Mouse-ul wireless Logitech M190 Full-Size poate fi achiziționat din magazine la un preț recomandat de 70 de lei.

Compania a mai lansat recent mouse-ul MX Master 3 și tastaura MX Keys pentru Mac, care se adresează utilizatorilor avansați de computere Apple și tablete iPad.

Sursa: Logitech

CITEȘTE ȘI:

Logitech va informa clienții în legătură cu impactul pe care îl au asupra mediului produsele sale

Mausul vertical. Merită sau nu să îţi cumperi un astfel de dispozitiv?

Microsoft pregătește o versiune Bluetooth pentru un mouse foarte apreciat

Urmărește Go4IT.ro pe Google News