Logitech a lansat o tastatură și un mouse wireless foarte silențioase

10.09.2020
Logitech a lansat o tastatură și un mouse wireless foarte silențioase

Logitech a lansat o versiune silențioasă a unui kit popular de tastatură și mouse. MK295 Silent Wireless Combo include două periferice la care zgomotul făcut de butoane și taste a fost redus cu până la 90%, potrivit producătorului.

Noul combo, o versiune a popularului kit Logitech MK270, este disponibil în variantele de culori graphite și alb.

Tastatura, care are layout full size, dispune de rezistență la scurgeri accidentale de apă, iar durata de viață a bateriilor (2 x AAA) este de până la 36 de luni.

Citește și: Logitech va informa clienții în legătură cu impactul pe care îl au asupra mediului produsele sale

Mouse-ul are o autonomie a bateriei (1 x AA) de până la 18 luni și include un comutator de pornire și oprire.

Cele două periferice dispun de o conexiune wireless de până la 10 metri, realizată prin intermediul unui receiver USB. Compania a inclus bateriile în pachet.

MK295 Silent Wireless Combo este disponibil pe site-ul Logitech.com și în magazinele partenerilor la un preț recomandat de 170 de lei.

Anunțul vine la scurt timp după ce producătorul de accesorii și periferice a lansat mouse-ului wireless M190 Full-Size, cu o formă gândită special pentru cei cu mâini medii sau mari.

Pentru utilizatorii de Mac și tablete iPad, compania anunțat recent mouse-ul MX Master 3 și tastaura MX Keys.

Urmărește Go4IT.ro pe Google News
Adrian Popa
Adrian Popa
Adrian Popa este coordonator al site-urilor Go4it.ro și Go4games.ro. Are 17 ani de experiență în presa centrală și a debutat ca jurnalist specializat pe economie/piețe financiare. Înainte de a ajunge la Grupul de presă Gândul, Adrian a fost redactor-șef la Mediafax.ro și Gandul.ro (fostul ... citește mai mult