Noul G-Shock Frogman vine cu conexiune Bluetooth și carcasă din fibră de carbon

29.05.2020
Noul G-Shock Frogman vine cu conexiune Bluetooth și carcasă din fibră de carbon

Casio a lansat o nouă versiune a popularului model de ceas G-Shock Frogman, care oferă un mix de tehnologii vechi și noi.

Designul a rămas cel clasic, ușor de recunoscut. Ceasul, gândit pentru cei care fac scufundări, vine cu față analog, dar include conectivitate Bluetooth. Carcasa nu mai este realizată din metal și rășini, ci din fibră de carbon, care îi oferă o rezistență sporită și dimensiuni mai mici.

Fața, care dispune de iluminare LED la nevoie, este acoperită cu cristal safir, iar brățara este rezistentă la pete și apă sărată. Ceasul este în continuare rezistent la șocuri și poate fi scufundat până la o adâncime de 200 de metri.

Prin Bluetooth, noul Frogman se conectează la smartphone-uri și poate fi administrat prin intermediul aplicației G-Shock Connected. Cei care fac scufundări pot strânge puncte și adăuga imagini.

VEZI IMAGINILE DIN GALERIA FOTO

Funcțiile smart oferit sunt puține și simple, deoarece ceasul are acumulator standard. Aceasta se încarcă de la soare, dar poate rezista câteva luni în locuri în care lumina nu ajunge.

La fel ca și modelele anterioare Frogman, noul model, GWF-A1000, nu este ieftin și costă 800 de dolari.

Sunt disponibile trei culori: negru, albastru navy și roșu.

CITEȘTE ȘI:

Cel mai subțire ceas mecanic din lume are o grosime de doar 2 mm

Amazfit Ares este un smartwatch cu suport pentru 70 de sporturi și autonomie de 14 zile

Mumkair S300 este o combinație de smartwatch și căști true wireless

Urmărește Go4IT.ro pe Google News
Adrian Popa
Adrian Popa
Adrian Popa este coordonator al site-urilor Go4it.ro și Go4games.ro. Are 17 ani de experiență în presa centrală și a debutat ca jurnalist specializat pe economie/piețe financiare. Înainte de a ajunge la Grupul de presă Gândul, Adrian a fost redactor-șef la Mediafax.ro și Gandul.ro (fostul ... citește mai mult