Copilot Pro este disponibil acum pentru toți utilizatorii. Cu ce beneficii extra vine

16.01.2024
Copilot Pro este disponibil acum pentru toți utilizatorii. Cu ce beneficii extra vine

Microsoft a lansat recent Copilot Pro, o versiune premium a asistentului Copilot bazat pe inteligență artificală, care va aduce funcții avansate în aplicațiile Office, inclusiv Word, Excel, PowerPoint și Outlook, scrie The Verge.

Copilot Pro este acum disponibil pentru toată lumea la un preț de 20 de dolari pe lună (aproximativ 90 RON), și oferă o mulțime de funcții avansate aplicațiilor Office. Serviciul este acum disponibil pentru utilizatorii de Mac, Windows, iPad, iOS și Android și necesită un abonament Microsoft 365 Personal sau Home.

Utilizatorii Copilot Pro vor beneficia de o serie de caracteristici inovatoare, inclusiv capacitatea de a crea prezentări PowerPoint dintr-un simplu text, reformularea textelor în Word, analiza și vizualizarea datelor în Excel și compunerea și răspunsul la e-mailuri în Outlook.com. De asemenea, Copilot Pro le va permite utilizatorilor să acceseze cele mai recente modele OpenAI și să își creeze propriul Copilot GPT.

Microsoft descrie Copilot Pro ca fiind un asistent bazat pe AI

Microsoft descrie Copilot Pro ca fiind un asistent AI care funcționează pe browserul web, PC, aplicații și dispozitive mobile, adaptându-se nevoilor și contextului utilizatorului. Printre cele mai remarcabile caracteristici ale Copilot Pro se numără: acces la Copilot în aplicațiile Office pe PC, Mac și iPad pentru abonații Microsoft 365 Personal și Family, acces prioritar la cele mai noi și puternice modele, cum ar fi GPT-4 Turbo de la OpenAI, pentru rezultate mai rapide și mai bune , cât și crearea de imagini AI cu Image Creator de la Designer, oferind o calitate superioară și mai multe opțiuni pentru imagini.

Conform celor de la Microsoft, Copilot Pro reprezintă o dezvoltare semnificativă a capabilităților AI în aplicațiile Microsoft, permițându-le utilizatorilor să optimizeze și să eficientizeze munca de birou în doar câteva secunde, fără prea multe bătai de cap. De asemenea, compania promite să aducă un nivel de performanță, productivitate și creativitate mai mare, adaptându-se nevoilor tuturor utilizatorilor.

Un alt raport sugerează că microsoft vrea ca tastaturile computerelor ce rulează Windows 11 să primească un nou buton. Acesta va fi folosit pentru a activa asistentul Copilot.

Urmărește Go4IT.ro pe Google News
Vlad Ionescu
Vlad Ionescu
Pasionat de tehnologie, gaming și muzică, Vlad și-a urmat pasiunea și a devenit redactor de știri și analist Esports. A scris pentru publicații precum ProSport, Revpanda și Superpont, iar în prezent este redactor Go4IT. citește mai mult